Gå til hoved-indhold
Udstyr
NOCK Pro er altså et antistatisk universalrengøringsmiddel, der tilbyder en revolutionerende løsning for alle typer af overflader og tekstiler, der tåler vand. PR-foto

Nock Pro - et nyt universalrengøringsmiddel til gelcoat, plastvinduer, tætningsmaterialer og træ

Nock Pro er både kraftfuld og skånsom, hvilket gør det ideelt til brug på gelcoat, plastvinduer, tætningsmaterialer og træ. Dets antistatiske egenskaber rengør, affedter, genopretter og neutraliserer dårlig lugt.

Af Troels Lykke |

Nock præsenterer nu Nock Pro, det seneste skud på stammen indenfor deres højeffektive rengøringsproduktlinje. Nock Pro er et svar på den uhyre populære Abnet, som er et antistatisk universalrengøringsmiddel med meget høj effekt.

Både Nock Pro og Abnet fungerer ved at opløse de statiske bindinger mellem snavs og materiale. Det skriver Moory.dk til bådpressen i en pressemeddelelse

Dermed er Nock Pro et antistatisk universalrengøringsmiddel, der tilbyder en fin løsning for alle typer af overflader og tekstiler, der tåler vand.

Med sin højkvalitetsformulering er Nock Pro designet til at være effektiv i bekæmpelsen af indgroet snavs, fedt og olie, forureninger og sod, alger og skimmel samt de fleste typer af pletter fra kaffe, blod, vin og lignende.

Ideelt på gelcoat, plastvinduer og træ

Nock Pro skiller sig ud ved at være både kraftfuld og skånsom, hvilket gør det ideelt til brug på gelcoat, plastvinduer, tætningsmaterialer og træ. Dets antistatiske egenskaber rengør, affedter, genopretter og neutraliserer dårlig lugt, mens det fordrøjer ny forurening.

Miljøvenlighed er en kerneværdi for Nock, og Nock Pro er ingen undtagelse. Dette produkt er biologisk let nedbrydeligt og miljøvenligt, fremstillet med bæredygtige stoffer og er klimaneutralt produceret i Sverige.

Ved at købe direkte fra fabrikken og replikere effektive formler fra kendte mærker, kan man skære ned på omkostningerne og tilbyde de bedste produkter til de bedste priser – kun effektive midler, intet andet.

I en nylig artikel af Torkel Hallander i webshoppen Moory.dk bliver Nock Pro sammenlignet med det velkendte mærke Abnet. Selvom Abnet er mere kendt og findes i flere varianter, fremhæver artiklen de mange ligheder mellem de to produkter, især hvad angår deres antistatiske egenskaber og effektivitet.

Lavere pris end Abnet-rengøringsmiddel

Den væsentligste forskel er dog prisen, hvor Nock Pro tilbyder samme høje effektivitet til en pris, der er 30-50% lavere end Abnet. Det gør Nock Pro til et oplagt valg for dem, der søger en kosteffektiv, miljøvenlig og effektiv rengøringsløsning.

Nock Pro er mere end bare et rengøringsmiddel; det er en del af NOck Cleaning Collection – en serie af rengørings- og bådplejeprodukter udviklet til klimaet, der udgør grundstenen i ethvert rengøringsskab, garage eller rengøringsrum om bord på både.

- Ved at vælge Nock Pro får du et produkt, der er skånsomt mod dine overflader, effektivt mod snavs og godt for miljøet, lover forhandleren, Moory.

Her kan du købe NOCK Pro.

Om Nock:

Nock er et varemærke, der fokuserer på at producere bådtilbehør, som både er af høj kvalitet og til overkommelige priser.

Med en solid viden om bådlivet og en forståelse for bådejernes hverdag fremstiller det svenske Nock intelligente bådtilbehør, som er præcis, hvad du har brug for for at nyde dit bådliv fuldt ud, uden at betale for meget.

content-loader
content-loader
content-loader