minbaad.dk
lørdag 20. januar

Efter moleøl og middag venter der ølsmagning! Foto: dm2012faaborg.dk

DM for Folkebåd: Der røg et ror…

Der bliver sejlet tæt ved årets DM i Folkebåd. I dag kostede det Per Buch fra Kerteminde et ror.

Kapsejlads | 05-07-2012 16:55 | Af  katrine bertelsen

Dagens sejadser kostede Per Buch fra Kerteminde et ror… ikke bare et ror, men et nyt ror der har kostet mange timer og mange tusind kroner.

Tilsyneladende en uheldig hændelse hvor de to kolliderende både ikke havde set hinanden, i mylderet af sejlbåde på kryds og tværs. Per lå på bagbord, og den styrbords båd forsøgte at falde bagom for at undgå kollisionen men ramte teaklisten ca. 20 cm fra hækken og forsatte med at ramme det hængslede ror, så det brækkede. Slut på stævnet for Per og besætning, der blev slæbt i havn af stævnelederen selv: Vi leverer udstrakt service!

Endnu en dag med forrygende vejr, hvor østenvinden stod stabilt omkring de 6-7 m/s, og banelederens sorte flag holdt de fremadstormende folkefræsere bag startlinien.

Søren Kæstel fra Skælskør fortsætter sine flotte placeringer fra i går, og placerede sig i dag som nr. 3 og 5 i dagens to sejladser. Det er stabilt sejlet i det stærke felt, og det bringer ham suverænt i spidsen halvvejs i stævnet. Resultaterne kan ses på www.dm2012faaborg.dk

Men dagens strabadser er endnu ikke slut: Efter moleøl og middag venter ølsmagning!

Stævneleder Erik Medelby Andersen

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER

BLOG

Af Troels Lykke

Få nyheder og deltag i konkurrencer


Besøg os på facebook
MORTEN LORENZEN TAGER ORDET