Gå til hoved-indhold
Udover sejladsen er der fest på land hvor det lokale band, HavneBanditterne spiller op med deres maritimt inspirerede repertoire.Kapsejlads
Udover sejladsen er der fest på land hvor det lokale band, HavneBanditterne spiller op med deres maritimt inspirerede repertoire.

Familie- og kapsejlads til Sailors Cup

Brøndby Strands sejlklub holder i weekenden 10-12. september en stor kapsejlads med BådNyt for erfarne kapsejlere eller som familiesejlere på en speciel bane.

Af katrine bertelsen |

Der er lagt op til en spændende weekend i Brøndby Sejlklub med både land- og vandaktiviteter. En del af kapsejladsbanen udlægges som en chikanebane tæt ved land, så du som tilskuer kan følge med i de spændende sejladser.

Første start går lørdag kl. 09.30 ved Brøndby Havn. Der sejles distancesejlads i Køge Bugt på ca. 20 sømil afsluttende med en chikanebane på ca. 10 sømil tæt under land ved Brøndby Havn og Køge Bugt Strandpark, hvor der er rig mulighed for at følge de tætte mærkerundinger.

Billig familiesejlads

Familiesejladsen er for dem uden målerbrev, som trænger til en tur på vandet. Der er mindre præmier i denne klasse, familiesejlerne skal derfor kun betale et sejladsgebyr på kun 125 kr for at deltage.

Arrangementer på land

Fredag startes med modtagelsen af både, efterfulgt af fællesspisning og musik i det store telt.

Lørdag er der morgenbuffet til deltagerne. Distancesejladsen skydes i gang kl. 09:30, samtidig med åbning af de mange aktiviteter, der er på Brøndby Havn hele weekenden.

Der er hoppeborg til børnene, rodeo-ridning, dykkertank, tombola, maritimt loppemarked, amerikanerbiler og motorcykler, prøvesejlads i skolebådene og meget mere. Festteltet og udskænkningsboderne serverer mad og drikke hele dagen.

Lørdag aften er der sejlermiddag i det store telt i forbindelse med præmieoverrækkelserne. Efter middagen spilles der op til dans.

Prøv at sejle

Er man ikke sejler kan både voksne og børn prøve at sejle. De voksne kan prøve en tur i en sejlbåd med instruktør. Hvis dit barn har lyst til at prøve den lille optimistjolle med sejl, sker dette ved ungdomsafdelingen på havnen.

Sailors Cup løb af stabelen første gang i 2009, hvor der var 62 både der deltog. I år forventes endnu flere sejlere.

Danmarks største sejlerblad, Bådnyt, er igen i år hovedsponsor, ligesom urfirmaet Gant, sammen med andre sponsorer igen i år, vil sikre en regn af flotte præmier til deltagerne.

Info og fuldt program her:  www.sailorscup.dk

content-loader
content-loader
content-loader