Gå til hoved-indhold
Bavaria 45 Cruiser ud for Palma de Mallorca. Båden gik fint, fint, men gå ikke for højt med den. Foto: Troels LykkeTest
Bavaria 45 Cruiser ud for Palma de Mallorca. Båden gik fint, fint, men gå ikke for højt med den. Foto: Troels Lykke

Prøv den nye Bavaria 45 under landstræf

Vi har lige testet hende på Mallorca for BådNyt, der bringer testen af den nye tysker. Fredag 14. maj kan man prøve Bavaria 45 Cruiser i Bogense. Se billeder fra frisk test.

Af Troels Lykke, Mallorca |

Bavaria 45 Cruiser til 1,5 mio. kroner er seneste båd på vandet fra Bavaria’s nye generation af cruisingbåde, der er designet af Farr Yacht Design, der er blandt verdens mest respekterede båddesignere.

Det er en rummelig båd med nye mere kantede designlinjer, med masser af familiekomfort og gennemtænkte funktionelle detaljer.

Det kan vi skrive under på efter test i disse dage på Mallorca, hvor vi er inviteret til test af Bavaria 45 Cruiser. Testen kommer senere i BådNyt.

Prøv den i Bogense

Nu kan danske sejlere også komme på vandet med bådtypen. Der er nemlig landstræf for Bavaria både fra 13-16 maj i Bogense.

Her kommer Floor Marine  og stiller Bavaria 45 Cruiser til rådighed for prøvesejlads fredag d. 14 maj fra kl. 11 til 16, hvor alle interesserede kan komme med på en tur.

Man skal træffe aftale på forhånd, med Axel Waltersdorph, Floor Marine, på tlf. 29 48 81 46. 

Landstræffet er arrangeret af Dansk Bavaria Klub, der er en forening for alle ejere af både fra det tyske Bavaria Yachtbau.

Søren Hansen fra Elvstrøm sørgede for at rulle-sejlene af typen Epex stod som de skulle. Det handlede om ikke at gå for højt. Farten blev målt til over syv knob, men med over 45 grader til vinden.

Michael Floor på Bavaria 45 Cruiser. DK4 var også med til testen.

BådNyts udsendte på Mallorca. Båden sejlede fint med dobbeltror, der tager godt fat i vandet, men til gengæld er det lidt tungere end et almindeligt enkeltror.

content-loader
content-loader
content-loader