Gå til hoved-indhold
Abby SunderlandKapsejlads
Den 16-årige solosejler Abby Sunderland før forliset i det Indiske ocean. Foto: Lisa Gizara

16-årig solosejler solgt til reality-tv

Politiet i Los Angeles overvejer nu, om de skal anlægge sag imod Abby Sunderlands familie. I jagten på succes i et realityshow, er faderen under mistanke for at have sendt sin datter på solosejlads for at tjene penge.

Af katrine bertelsen |

Da den 16-årige amerikanske pige og eventyr-lystsejler Abby Sunderland i sidste uge blev fundet i god behold (hun var på vej jorden rundt i solobåd), var alle lykkelige. Men meget tyder nu på, at det hele var lidt af et svindelnummer.
Det skriver Berlingske.dk

Kontrakt på reality-show

Familien Sunderland, der har otte børn, var på randen af fallit, derfor underskrev faderen Laurence Sunderland en aftale med en landsdækkende tv-kanal.
Det nye reality show skulle handle om datteren, der som den yngste person nogensinde skulle sejle jorden rundt - helt alene.

Det kunnet være endt med datterens død og total tragedie, efter Abby forliste med båden. Men muligheden for eget realityshow var åbenbart risikoen værd for Abbys far, Laurence Sunderland.

Livsfarlig tur

Eksperterne havde på forhånd sagt, at en solo-tur jorden rundt kunne være potentielt livsfarlig – især for så ung en sejler. Men Laurence Sunderland var tilsyneladende ligeglad. Han forsvarede sig med, at datteren Abby havde "en vilje af stål". Men som 16-årig er Abby Sunderland ifølge amerikansk lov endnu ikke myndig. Og derfor er forældrene stadig juridisk ansvarlige.

Kilde: Berlingske.dk

content-loader
content-loader
content-loader