Gå til hoved-indhold
Sense 43 med nye muligheder.Kort Nyt
Sense 43 med nye muligheder.

Ny Sense 43 på vej

Sense 43 er hurtig, åben agter og med et dybt cockpit, så der kun er tre trin ned i kahytten, fortæller Risbjerg Marine, vi besøgte ved Silkeborg.

Af Troels Lykke |

"Vi forventer os meget af den nye Sense 43, vi mener den rammer helt rigtigt med store lyse vinduer, ståhøjde og bar, og samtidig sidder man højt og det giver bedre udsyn. Cockpittet er stort, åbent og rummeligt, da der ikke er køjer nedeunder og det lave cockpit gør, at der kun er tre trin ned i kahytten," siger Søren Risbjerg, der med sin bror, Ole, driver Risbjerg Marine, i Knudlund, tæt ved Silkeborg.

Storesøsteren Sense 50 er udsolgt, det nye koncept virker, faktisk så meget at man ikke kan få en Sense 50 til 2,3 mio. kroner før til efteråret.

Beneteau's Sense-program minder om Hanses Moody-modeller, hvor man også har en fremragende udsigt i kahytten.

Sense 43 koster 1,7 mio. kroner og for 90.000 kroner ekstra får man et såkaldt Easy Dock, der gør at båden let kan sejle sidelæns i en havn for motor.

Hurtigere end Oceanis-serie

Om sejlegenskaberne siger Søren Risbjerg til minbaad.dk, om båden, der ifølge Beneteau i Frankrig, har et stabilt skrog:

"Sense-bådene sejler bedre end vores Oceanis-serie, de er kapsejlads-orienteet, faktisk er de tættere på First-serien," forklarer Søren Risbjerg, der har nok at se til.

To bådustillinger venter i Fredericia og i København til foråret og hos Risbjerg Marine har man netop bygget en ekstra ny lagerhal, fået nye loftkraner, nye kontorer og 500 kvadratmeter belægning sten uden om den kæmpe bådhal.

Risbjerg Marine har masser af sejlbåde og motorbåde, nye og brugte.

Søren Risbjerg viser First 35 frem.

www.risbjerg.dk

content-loader
content-loader
content-loader