Gå til hoved-indhold
FLIRs infrarøde kameraer et detaljeret og giver om natten et sort/hvidt live billede af skibet.Udstyr
FLIRs infrarøde kameraer et detaljeret og giver om natten et sort/hvidt live billede af skibet.

Skaaning Marine distributør af FLIR - se om natten

Et FLIR kamera er et sikkerhedssystem på niveau med radar eller AIS, dog mere præcist, ifølge Bo Skaaning. FLIR kan kobles direkte til B&Gs nye ZEUS kortplotter.

 

Af Troels Lykke |

FLIR kameraer genkendes oftes fra billeder af rednings- eller overvågningsaktioner, hvor en skarp sort/hvid optagelse toner frem på skærmen.

Det er i næsten alle tilfælde optaget med et FLIR infrarød kamera, monteret under en redningshelikopter, på en redningsbåd, eller via et bærbart kamera.

Hvor en radar gengiver et skib som en lysplamage eller en prik på monitoren, så gengiver FLIRs infrarøde kameraer et detaljeret sort/hvidt live billede af skibet.

Det kan derfor benyttes direkte til at identificere andre både, mennesker eller havneindløb i tåge, regn eller i totalt mørke.

Et FLIR kamera er et sikkerhedssystem på niveau med radar eller AIS, dog er det bare langt mere detaljeret og præcist. FLIR kan kobles direkte til B&Gs nye ZEUS kortplotter.

Ejer af SKAANING MARINE, Bo Skaaning:

”Som distributør af FLIR til lystbådssegmentet, kan vi nu tilbyde hele sikkerhedspakken til vores forhandlere og kunder”.

Et FLIR-kamera koster fra 47.500 kroner inklusiv moms.

SKAANING MARINE Aps, er en mindre marineteknisk virksomhed med base i København.

www.skaanings.dk

Læs om Flir på Sail-world.com her

content-loader
content-loader
content-loader