Gå til hoved-indhold
Sejlerne var meget tilfredse med, at ruten blev ændret. Foto: elvstromsails2star.dkKapsejlads
Sejlerne var meget tilfredse med, at ruten blev ændret. Foto: elvstromsails2star.dk

Første Elvstrømsails2star i Nordjylland

Den første 2star sejlads i Nordjylland blev sejlet i weekenden. Arrangørerne måtte ændre banen, da vejrudsigten lovede hårdt vejr i Kattegat.

Af katrine bertelsen |

Elvstrømsails2star-sejladsen i Nordjylland startede fredag, og oprindelig skulle sejladsen gå rundt om Læsø, med 4 timers pitstop i Østerby. Grundet vejrudsigten valgte løbsledelsen at lægge ruten om, så der nu skulle sejles fra Hals til Sæby fredag, og hjem igen lørdag.

Sejlerne fik et par rigtig fine kapsejladser, der bød på masser af vind og sjov sejlads på Kattegat.

Der var 29 både tilmeldt – som arrangørerne er tilfredse med – i forhold til, at det var første gang denne type sejlads blev afholdt i det nordjyske.

Der var dog en del afbud grundet vejrudsigten, så en vigtig erfaring var, at næste år vil der blive annonceret en alternativ plan.

Sejladsen sluttede i Hals lørdag eftermiddag, med afsluttende festmiddag på sejlerloftet i Hals, hvor præmier og lodtrækningspræmier blev uddelt.

Sponsorene havde været meget gavmilde, så der var en del sponsorpræmier.

Generelt var sejlerne meget tilfredse med, at ruten blev  ændret, så de ikke blev fanget i en natlig storm på østsiden af Læsø.

Arrangørerne af Elvstrømsails2star-sejladsen har allerede besluttet at gentage succesen næste år, hvor de håber på endnu flere både fra den nordlige landsdel.

Se resultater her: www.elvstromsails2star.dk

content-loader
content-loader
content-loader