Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Elvstrøm Sails ny sponsor til 2 Star Cup

2 Star Cup, der arrangeres af Fredericia og Middelfart sejlklub har fået ny sponsor. Elvstrøm Sails er trådt til som hovedsponsor. Den samlede præmiesum er i år på 35.000 kr.

Af katrine bertelsen |

Årets 2 Star Cup med Fredericia og Middelfart sejlklubber som arrangører, er stolte over at kunne offentliggøre sejladsens nye hovedsponsor, ELVSTRØM SAILS, og dermed sejladsens fremtidige navn: ”ELVSTRØM SAILS 2 Star Cup”. Det skriverFredericia og Middelfart sejlklubber i en pressemeddelelse.

Sejladsen som er på 37,5 sm, afvikles i det skønne farvand omkring Lillebælt med start i Middelfart og rundt de 3 øer, Brandsø , Årø, Bogøog retur.

Sejladsen sejles i år lørdag den 25. juni.

Deltagerne sejler efter DH 2011 målereglen for kølbåde og efter TEXEL måleregel for flerskrogs både.

Sejladsen er åben for alle køl - og flerskrogs både med lukket kahyt. Dog må kølbådene ikke have et GPB som overstiger 720.

Det vil være muligt at tilmelde sig enten med spiler eller uden spiler, dog skal det fremgå af et gyldigt målebrev, om båden er målt med eller uden spiler. Målebrevet kan ændres, ved kontakt med DS, dog skal der forventes lidt behandlingstid ved DS.

Vinderne i de 4 starter, får som 1.præmie et gavekort på kr. 5.000,- til køb af sejl hos Elvstrøm Sails. Herudover sejles der om alle de mange øvrige spændende præmier fra yderligere sponsorer.

Der sejles om præmier for i alt ca. 35.000 kr. Glemmes skal ikke ”dagens uheldigste besætning”, som selvfølgelig også får noget med hjem.

Se mere om sejladsen på www.2StarCup.dk

content-loader
content-loader
content-loader