Gå til hoved-indhold
Arkivfoto fra Big Boat Challenge i Kerteminde i 2011. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Arkivfoto fra Big Boat Challenge i Kerteminde i 2011. Foto: Troels Lykke

Big Boat Series 2012 med intro-video

Så nærmer forårets storbådssejladser sig. Både i Egå og Kerteminde er der travlt med at gøre klar til et større ryk-ind. Se video.

Af katrine bertelsen |

Big Boat Series starter med Aarhus Big Boat Race der sejles den 18.-19. maj. Her er kun seks både tilmeldt indtil videre, men stævneleder Steen Jepsen siger, at der er mange flere på vej. 

Umiddelbart forinden er der Skagen Race, hvor de fleste både forventes at være i havn allerede d. 17. maj, så de hurtige kan sagtens nå at smutte til Egå. 

Big Boat Challenge i Kerteminde sejles den 26.-27. maj, og for fjerde år i træk vil kapsejlere fra Danmark og Nordeuropa sætte kurs mod Kerteminde for at dyste gennem fem sejladser over to dage. 40 både er allerede tilmeldt. De resterende 10 pladser er reserveret til Wild Cards som man kan søge om ved at sende navn og båddata til race committee: ogl@bigboat.dk

De fire involverede klubber i Big Boat Series har sammen fået en aftale på plads om fælles rammer og betingelser for de fire stævner, der fra 2012 er blevet et samlet Danish Big Boat Series. Der sejles efter DH og ICR måleregler. 

Aarhus Big Boat Race, Egå 18.-19. maj 2012. www.aarhusbigboat.dk

Big Boat Challenge, Kerteminde 26.-27. maj 2012. www.bigboat.dk

Baltic Sea Challenge, Helsingør 10.-12. august 2012. www.balticseachallenge.dk

Race Rigtig, Rungsted 13.- 14. oktober 2012. www.kdy.dk

content-loader
content-loader
content-loader