Gå til hoved-indhold
Det er det her det handler om. Verdens mest prestigefyldte kapsejlads, Americas Cup, nu også for unge. Foto: Gilles Martin-Raget /ACEAKapsejlads
Det er det her det handler om. Verdens mest prestigefyldte kapsejlads, Americas Cup, nu også for unge. Foto: Gilles Martin-Raget /ACEA

Vi har en drøm – Kan I hjælpe?

Det danske Youth Americas Cup savner penge til at financiere deres projekt. De er villige til at arbejde for sagen, så se her om det er noget for dig og dit firma.

Af katrine bertelsen |

Vi er blevet udtaget til at kvalificere Danmark til Red Bull Youth Americas Cup – Kan I hjælpe?

Har I hørt om verdens mest prestigefyldte kapsejlads ”Americas Cup”?

Danish Youth Vikings er en gruppe af talentfulde unge sejlere, i alderen 19-24 år, der kører en kampagne med ét konkret mål – vi vil vinde Americas Cup for ungdommen!

Vi står i den heldige situation, at man sideløbende med 2013-udgaven af Americas Cup også har valgt at lave en ungdomsudgave af kapsejladsen kaldet Red Bull Youth Americas Cup.

Konceptet bunder i at man ønsker at etablere en lettere vej for unge at blive professionelle indenfor sejlsport. De fleste Americas Cup-sejlere er over 30 år gamle og derfor ønsker man at appellere til unge, talentfulde og håbefulde sejlere, for på denne måde at skabe den nye ”Americas Cup-generation”. Det er her Danish Youth Vikings kommer ind i billedet.          

Projektet

Vi vil deltage i Red Bull Youth Americas Cup ”RBYAC” i San Francisco. Målet med deltagelsen er at vinde kapsejladsen, der finder sted d. 1.-4. september 2013. Holdet der skal sejle båden til stævnet vil bestå af en nøje udvalgt gruppe bestående af 6 danske sejlere som er nogle af de bedste sejlsports-talenter i verden.

Hvorfor Americas Cup?    

Danmark har i mange år gjort sig bemærket på den internationale olympiske sejlsportsscene. Ved dette års OL i London tog Danmark 2 ud af 7 olympiske medaljer!

Danmark har desværre aldrig haft et hold med i Americas Cup, og dette er på trods af, at vi har sejlere, som gang på gang har bevist, at de tilhører verdenseliten, og at vi har engagementet og talenterne til at skabe et Americas Cup hold. Desværre har der økonomisk aldrig været grobund for at skabe et dansk hold. Det er der til gengæld nu!

RBYAC vil være et event, hvor et dansk hold, vil have chancen og forudsætningerne for at vinde. Samtidig vil dansk repræsentation ved denne event være et startskud for eventuel dansk deltagelse i Americas Cup fremadrettet – både for denne generation af talentfulde sejlere og ikke mindst for følgende generationer.

Hvad mangler vi? – hvordan kan I hjælpe os

Situationen ser således ud at vi er blevet udtaget til at deltage i selection series i februar i San Fransisco sammen med 11 andre hold fra hele verdenen. Derfra skal der udtages 4 -7 både som så skal deltage i selve Youth Americas Cup. Den eneste hindring vi står overfor lige nu er en økonomisk deadline den 5. januar, hvor vi har behov for de sidste 72.000 kr. for at kunne deltage i eventen, og udtage Danmark til den mest prestigefyldte kapsejlads i verdenen. Det er her I kommer ind i billedet. Men I må ikke tro at dette er et normalt sponsorat – for det er det ikke. Vi har nemlig valgt at tænke ud af boksen.

Kort fortalt vil i betale os for oplevelser og læring til jer og jeres virksomhed. De penge vi får for eventen vil vi så bruge på at få vores store drøm opfyldt.

Planen er at tilbyde jer en dag med Matchracing og Teambuilding for jer og jeres kollegaer eller netværk. I vil få en rigtig sjov dag på vandet i vores hurtige melges24 kølbåde. I vil med garanti blive knyttet tættere sammen, mens I lærer, hvordan man sejler matchrace. Ideen er altså at I køber et event for jer og jeres medarbejdere, hvor vi bruger overskuddet til at komme til San Fransisco, og udtage Danmark til den mest prestige fyldte kapsejlads i verden.

Hvorfor sejlsport?

Sejlsport er en sport med uendeligt mange faktorer - Det er en forudsætning for at vinde i sejlsport, at man kan samarbejde for at udnytte hver enkelt faktor til det maksimale. Det samme ved vi er gældende for virksomheder, hvis man kan vende hver eneste lille faktor til sin fordel, vil man med garanti opnå succes. At sejle og at drive virksomhed minder derfor meget om hinanden. Sejlads er derfor en rigtig god og sjov måde at udfordre og forbedre samarbejdet internt i virksomheden.

Programmet for dagen vil se nogenlunde således ud:

Kl. 12.00

Velkomst

12.10

Præsentation af vores projekt – hvordan samarbejder vi ombord på båden

13.00

Omklædning til sejlertøj

13.10

Gennemgang af hvordan sådan en båd skal sejles.

13.30

Ud af havnen

13.35

Lære at håndtere båden

14.30

Matchrace - Båd mod båd – Medarbejdere mod Medarbejdere

15.30

Tilbage i havn

15.45

Evaluering af dagen – hvad har i lært, hvordan kan i bruge det i hverdagen?


Arrangementet vil selvfølgelig blive tilpasset så det passer jer bedst. Hele dagen vil blive dokumenteret med videoer og fotografier, så i altid vil kan nyde den efterfølgende!

Prisen:

3-5 personer

5.000 kr.

6-10 personer

10.000 kr.

11-15 personer

15.000 kr.

16-20 personer

20.000 kr.


Overskuddet vil som sagt gå til at opfylde vores mål om at deltage og vinde i Red Bull Youth Americas Cup til september næste år. Det er derfor en oplagt mulighed for at give et sponsorat, hvor I på forhånd ved at I får mindst ligeså værdi tilbage som det i har sponsoreret. 

Det ville være en stor hjælp, ikke mindst ære, hvis I havde lyst til at støtte vores kampagne mod San Fransisco. Vi kan ikke gøre det uden jeres hjælp.  

Danish Youth Vikings, Mathias Lehm Sletten – 28 29 12 40 – Mathias.sletten@gmail.com

content-loader
content-loader
content-loader