Gå til hoved-indhold
De fem unge sejlere fra Kolding Sejlklub vil være blandt verdens bedste. Og med gode resultater i bagagen har de vist deres værd.Kapsejlads
De fem sejlere fra Kolding Sejlklub vil være blandt verdens bedste.

Sejler-talenter fortsætter med TRE-FOR

TRE-FOR Match Racing med skipper Nicolai Sehested får endnu to år med et tæt og økonomisk samarbejde med energiselskabet TRE-FOR. - Det giver os stabilitet, siger Sehested fra Kolding Sejlklub.

Af Troels Lykke |

Holdet har høstet gode resultater i både ind- og udland og har derfor fortsat hovedsponsorens opbakning i jagten på verdenseliten. 

Seneste resultat fra matchrace sejlerne var en andenplads ved den amerikanske Grand Slam Tour 2011. Et resultat, som skipper Nicolai Sehested mener ikke kunne lade sig gøre uden en sponsor i ryggen.

"Det er klart, at sport handler om meget mere end økonomi. Men en hovedsponsor som TRE-FOR giver en stabilitet og en ro på holdet som gør, at vi kan præstere rent sportsligt. Vores fokus kommer dermed til at ligge, hvor det skal – nemlig på kapsejladsbanen," udtaler Nicolai Sehested.

De fem unge sejlere fra Kolding Sejlklub vil være blandt verdens bedste. Og med gode resultater i bagagen har de vist deres værd. Det betyder, at TRE-FOR gentegner sit hovedsponsorat for de unge sejlere.

Eksamenslæsning i lufthavnen

"Det hænder da, at vi sidder med studiebøgerne på hotellet om aftenen eller i lufthavnen, hvis der ligger en eksamen umiddelbart, efter vi kommer hjem fra et stævne. Men sådan er vilkårene – sejladsen har første prioritet. Og med lidt koordinering er det indtil videre lykkedes at komme til alle eksamenerne," forklarer Nicolai Sehested.

Ved siden af sejlsporten studerer alle sejlerne fra TRE-FOR Match Racing på universitetet. Derfor kan det somme tider knibe med tiden, men prioriteringen er der ingen tvivl om. Sejlsporten kommer i første række.

Sejlere med mod på mere

"Vi bakker op om de dygtige lokale talenter, og vi synes, det er vigtigt sikre dem gode og attraktive forhold, der gør, at de kan folde deres talent og kreativitet ud bedst muligt. Det giver energi til det øvrige liv og skaber forbilleder for andre unge i Trekantområdet, " siger Knud Steen Larsen, adm. direktør TRE-FOR, der ser frem til endnu to år som hovedsponsor for Nicolai Sehested og hans matchrace hold.

Resultaterne fra Grand Slam Touren i USA har betydet, at TRE-FOR Match Racing er avanceret fra en 44. plads til en 26. plads på ISAF’s verdensrangliste i løbet af de seneste to år. Det vidner om et talent, som TRE-FOR gerne vil bakke op om.

content-loader
content-loader
content-loader