Gå til hoved-indhold
Havne
Onsdagsunderholdning i Bønnerup Havn. Foto: Erik Venøbo
Havne
Onsdagsunderholdning i Bønnerup Havn. Foto: Erik Venøbo
Havne
Onsdagsunderholdning i Bønnerup Havn. Foto: Erik Venøbo

Ups - men har du kasko dækker forsikringen

Motorbåden skal i vandet før alle jollerne blokerer slæbestedet. For denne bådejer gik det for stærkt. - Men har han kasko på bilen dækker den, siger Topdanmark til minbaad.dk. Se foto-serie.

Af katrine bertelsen |

Det er åbenbart ikke uden risiko at søsætte sin båd fra et slæbested. Det måtte denne uheldige motorbådssejler sande da det gik galt i Bønnerup Havn, onsdag aften.

Erik Venøbo var ude med en flok opti- og ynglingesejlere, og var netop på vej i havn, da motorbådens ejer fik vældig travlt med at få båden i vandet før jollerne skulle op. Erik havde kameraet med, og forevigede situationen.

Måske gik det lidt for hurtigt, for bilens håndbremse kunne ikke holde til presset, og trak bil og båd ud i havnen.

Ebbe Elmer: Bilen er totalskadet

En bil der ryger i vandet er ikke til at reparerer, forklarer Ebbe Elmer, der har handlet med biler i over 30 år.

-Vi har på Mazda før prøvet at reparerer en bil, der fik vand ind, det gik slet ikke. En bil kan ikke laves, bare den får fem centimeter vand op i ledningsnettet og med saltvand er det helt slemt, da alt det elektriske ødelægges, så en bil der får vand erklæres for totalskadet.

Kasko kan redde dig

Sven Holmbo Sørensen fra Topdanmark siger, at bilens kaskoforsikring dækker, også selv om man måske burde have slukket motoren og sat bilen i gear.

- Men jeg vil da sige, at man skal tjekke om håndbremsen er i orden, og så kigge på rampen, og se om den er glat. For når først båden er hægtet på bilen, kan vægten meget let trække det hele baglæns.

content-loader
content-loader
content-loader