Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

SAP Extreme Sailing Team lancerer nyt site

Sapextremesailing.com er i luften. Deepdesign.dk står bag. Se hvordan et profhold brander sig.

Af Troels Lykke |

Hjemmesideverdenen er den rene jungle, og at producere den perfekte hjemmeside til sit team eller organisation er ikke altid helt lige til.

Det har været SAP Extreme Sailing Teams mål at opbygge en lækker og dynamisk hjemmeside, som vil genspejle teamets ambitioner.

”Vi har brug for en hjemmeside, der er sat op til at være i konstant udvikling, med et design som reflekterer båden nye makeover, samt styrke vores sociale markedsføring,” siger Anette Viborg, ny assisterende projektleder. 

”Online værktøjernes udvikling går ufatteligt stærkt og teamets hjemmeside skal have førertrøjen på når det handler om online kommunikation,” siger Annette Viborg.

Deep Design tager udfordringen op
SAP Extreme har i nogen tid kæmpet med opgaven. Gennembruddet kom da Teamet indgik en samarbejdsaftale med Tobias og Ryan, et ung talentfuld hjemmeside virksomhed Deepdesign.

Deepdesign har arbejdet hårdt og leveret en hjemmeside som i unik grad matcher teamets drømme og visioner.

Ole Egeblad, Commerciel Manager:

”Da vi offentliggjorde SAP Extreme Sailing Team i april, besluttede vi at vente med at udvikle vores hjemmeside til vi havde defineret vores identitet og etableret vores organisation. Nu er det helt rigtige tidpunkts at styrke vores brand online og vi er meget tilfredse med resultatet.”

Store planer
Hjemmesidens design er klassisk og stilfuldt med mange lækre detaljer. SAP Extreme er særligt glade for måden deres sponsorer bliver flot eksponeret på.

Trods tilfredsheden er siden som offentliggøres torsdag, blot begyndelsen på hvad teamet har mål om at udvikle. Siden skal udvikles med værdiskabende værktøjer for fans, medier og sponsorer.

content-loader
content-loader
content-loader