Gå til hoved-indhold
2.000 sejlere mødte forgæves op sidste år. Det blæste for meget til forsvarlig sejlads, mente sejladsledelsen af Palby Fyn Cup. Foto: Troels LykkeKapsejlads
2.000 sejlere mødte forgæves op sidste år. Det blæste for meget til forsvarlig sejlads, mente sejladsledelsen af Palby Fyn Cup. Foto: Troels Lykke

Palby Fyn Cup klar med alternativ bane ved storm

Sidste år aflyste Bogense Sejlklub sejladsen rundt om Fyn pga. storm, nu er man klar med en alternativ, kortere sejlads til om lørdagen.

Af Troels Lykke |

Startskuddet til årets kapsejlads omkring Fyn fra Bogense bliver i år fredag den 31. maj, hvor de første både vil blive sendt af sted kl. 11.00.
 
- Belært af sidste års aflysning af sejladsen på grund af vejret, vil der i år blive indføjet en evt. mulighed for afvikling af sejladsen med start lørdag på en alternativ og kortere bane såfremt vejrguderne mod al forventning igen skulle spille med musklerne og forhindre en forsvarlig afvikling af sejladsen, startende som planlagt om fredagen, fortæller stævneleder Poul Erik Nielsen fra Bogense Sejlklub.
 
Palby Fyn Cup sejler også efter ORCI i 2013
 
Bogense Sejlklub har i lighed med flere af landets sejlklubber valgt at tilslutte sig forsøget på at tiltrække flere udenlandske både til sejladsen, og vil derfor i år ud over at sejle efter DH og TEXEL, også tilbyde deltagerne at kunne sejle efter den internationale ORCI regel.
 
Reserver bord i teltet sammen med vennerne
 
Det bliver i år muligt for såvel sejlklubber som klassebådsklubber på forhånd evt. at reservere et fælles bord i teltet torsdag aften, så man kan mødes og hygge sig inden starterne går fredag.
 
Præmier ved hurtig tilmelding
 
Der er nu åbent for tilmeldinger til sejladsen på www.palbyfyncup.dk, hvor der blandt de første tilmeldte 100 både vil blive trukket lod om 2 stk. Blue Power batteriladere 12/15 fra Victron, til en værdi af 1669,- kr., fortæller Bogense Sejlklub. 

content-loader
content-loader
content-loader