Gå til hoved-indhold
På konferencen deltager bl.a. Knut Frostad, topchef for Volvo Ocean Race.Kapsejlads
På konferencen deltager bl.a. Knut Frostad, topchef for Volvo Ocean Race.

World Yacht Racing Forum i Göteborg

I dag og i morgen er Göteborg vært for en større konference. Det er firmaer, sejlere og sejlsportsorganisationer der mødes, for at diskutere den seneste udvikling i sejlsporten.

Af katrine bertelsen |

De næste par dage mødes de toneangivende indenfor den mere kommercielle del af sejlsporten i Göteborg. Til World Yacht Racing Forum er tilsagt nogle af de store navne indenfor sejlsport, både bagmændene og sejlerne.

Vi kan i flæng nævne: Knut Frostad, CEO, Volvo Ocean Race –Luc Talbourdet, præsident, IMOCA og Pat Shaughnessy, præsident for Farr Design.

World Yacht Racing Forum

Konferencen er delt op i to dele. World Yacht Racing Forum lægger ud med en åbningsdebat om ”Er forandring godt for sejlsport?”. Senere er emner som, hvordan sejlsporten bruger de digitale medier, og om OL smitter af på bredden på dagsordenen.

Yacht Racing Design & Technology

Yacht Racing Design & Technology Symposium, vil diskutere og undersøge de mange tekniske fremskridt, som bl.a. Americas Cup har forsynet sejlsporten med. Førende eksperter vil komme med oplæg, og et panel vil diskutere fremskridtene og relevansen for sejlerne og industrien. Også andre ting er på dagordenen, som ORC, Volvo Ocean Race, sikkerhed offshore og meget meget andet.

Også repræsentanter for ISAF, og flere topsejlere får ordet på konferencen: Iain Percy, dobbelt olympisk vinder, François Gabart, vinder af Vendée Globe og Ken Read, der her repræsenterer North Sails Group. Også Carlo Croce, den nye præsident for ISAf skulle være tilstede.

Konferencen slutter onsdag eftermiddag.

content-loader
content-loader
content-loader