Gå til hoved-indhold
Her ses foto fra Classic Fyn Rundt i lørdags ved Svendborg. I dag gælder det Sjælland Rundt. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Her ses foto fra Classic Fyn Rundt i lørdags ved Svendborg. I dag gælder det Sjælland Rundt. Foto: Troels Lykke

Lorenzen: Tillykke med 100 årsdagen til Dansk Sejlunion

Vi vil tage lidt champagne med Sjælland Rundt og fejre Dansk Sejlunion's årsdag, blogger Lorenzen, der mener at fejringen skulle være sket ved en havn.

Af Morten Lorenzen |

En ethunderede årig skal da fejres, men ikke i et kønsløst betonlokale i Idrættens Hus. Det skal da fejres på og ved vandet når nu der er tale om fejringen af Dansk Sejlunion.

Vi er nogle gutter, ikke mange ganske vist, som har besluttet at sejle kapsejladsen Sjælland Rundt, som i år har fået den geniale ide at starte torsdag aften.

Dermed kan alle deltagere være hjemme igen lørdag, og så har vi stadig noget af weekenden tilbage. Og en stor fest lørdag aften.

Vi vil tage lidt champagne med og fejre Dansk Sejlunion's årsdag og tænke tilbage på de mange positive ting som unionen af sejlklubber har skabt gennem tiderne.

Vi vil nok også dvæle lidt ved den virkelighed unionen lige nu er eksponenten for, og så vil vi helt sikkert få nogle rigtig gode snakke om hvad der skal til for at få sejlsporten videre de næste 100 år.

En ting vi helt sikkert vil være enige om ombord - handling siger mere end ord. Og tænk hvis alle honoratioerne der flokkes til Brøndby torsdag eftermiddag istedet valgte at tage ud og sejle. Så ville der ske noget.

Tænk hvis DS i sin visdom havde valgt at lægge sin 100 års reception ud til vandet, eksempelvis til Helsingør ifm starten på Sjælland Rundt, så havde det givet mening og omtale, og den lokale sejlklub kunne vise sejlsporten frem, og den lokale sejlklub restaurant kunne levere....ja, vi kunne få liv i klubben.

Men ak, det bliver endnu en evindelig kedelig reception i de trøsteløse lokaler i Brøndby.

Vi glæder os til at poppe champagnen og lykønske vores allesammens union. Tillykke du gamle dame, ville ønske at jeg kunne sige "still going strong"

Hip, hip, hurra - Sjælland Rundt starter kl 18:00 for dem der stadig interesserer sig for sejlsport :-)

Morten Lorenzen

Happy Birthday står der, for dem der ser dårligt.

content-loader
content-loader
content-loader