Gå til hoved-indhold
Sejlklubber

Fleksibel Laser-sejlads for voksne i Egå Sejlklub

Jollesejlads for voksne er i vækst i Danmark og nu kan du leje en Laser i Egå. Jollesejlads er sport på lige fod med mountainbike i skoven, mener Egå Sejlklub, der har købt tre nye Laser-joller til voksne.

Af Troels Lykke |

Laser-sejlads er fleksibel og et godt alternativ for travle familiemennesker, der er glade for vand, og som ønsker personlig frihed i højere grad end muligt, hvis man indgår i en kølbådsbesætning.

Formand for Jolleudvalget i Egå Sejlklub, Pernille Bülow Bech:

”Vi har netop indkøbt yderligere 3 Laser-joller, som primært er tiltænkt voksne. Jollerne kan bookes for 2 timer adgangen, 7 dage om ugen, og vi håber, at flere af klubbens nuværende kølbådssejlere kunne få lyst til at supplere kølbådssejladsen med jollesejlads en gang imellem”.

Tilbuddet gælder selvfølgelig også nytilkomne medlemmer af Egå Sejlklub, og vi håber at kunne skabe et miljø omkring voksen-jollesejlads på Egå Marina i lighed med f.eks. Laser-miljøet på Øresund.

Kom og prøv en Laser – et åbent tilbud til alle de kommende uger
Egå Sejlklub inviterer alle interesserede til ”kom og prøv en Laser” mandag og onsdag de kommende uger i tidsrummet kl. 17.00 – 20.00.

Har du lyst til at prøve at sejle Laser-jolle møder du blot op på Egå Marina med dit sejltøj og din rednings- vest. Så vil én eller flere af klubbens dygtige unge Laser-sejlere instruere dig og ledsage dig under sejlads.

Det er naturligvis gratis at deltage i kom og prøv-arrangementerne, arrangementerne er for alle og ikke kun for medlemmer af Egå Sejlklub, og tilmelding er ikke nødvendig. 

Sejlads i klubjolle – noget for mig?
”Vi har forsøgt at etablere et fleksibelt og prisattraktivt tilbud til de, der kunne tænke sig at sejle jolle hos os uden selv at skulle være jolleejer”, siger Pernille Bülow Bech.

Udvalgsformanden fortsætter:

”Vi tror på at tilgængelig i forhold til joller er vejen frem for udbredelsen af jollesporten i Egå Sejlklub”. 

Foruden kontingent til Egå Sejlklub skal man betale et årsgebyr på kr. 250,00 for at have mulighed for at booke en Laser-jolle, og så koster det kr. 50,00 for hver gang man er ude at sejle.

Vi har lavet et par eksempler på hvad det kunne koste:
Årsomkostning - den flittige, voksne jollesejler:   Kontingent til Egå Sejlklub  
970,00
Årsgebyr - jollebookning 
250,00  Leje af klub -Laserjolle pr. gang 50,00   Årlig  leje ved 20 bookninger 20 1.000,00 1.250,00 
Årsomkostning - den flittige, voksne jollesejler   2.220,00    Årsomkostning - den mindre flittige, voksne jollesejler:   Kontingent til Egå Sejlklub  
970,00
Årsgebyr - jollebookning 
250,00  Leje af klub -Laserjolle pr. gang 50,00   Årlig  leje ved 4 bookninger 4 200,00 450,00 
Årsomkostning - den mindre flittige, voksne jollesejler  1.420,00 
I begge tilfælde gælder, at er du i forvejen medlem af Egå Sejlklub, kan du tillade dig at se bort fra kontingentet.

Interesserede kan få yderligere information vedrørende kom og prøv-arrangementerne og jolletilbudet i øvrigt ved at kontakte: Aktivitetsansvarlig Jonas Döpping  – mobil +45 5161 1165, mail: jonas.dopping@hotmail.com  
Egå Sejlklubs hjemmeside: http://www.egaasejlklub.dk/

content-loader
content-loader
content-loader