Gå til hoved-indhold
"Navigator" - her ved Ring-Andersens værft i Svendborg - kan erhverves for godt 26 mio. kr. Foto: Søren Stidsholt Nielsen, Fyens.dkKort Nyt
"Navigator" - her ved Ring-Andersens værft i Svendborg - kan erhverves for godt 26 mio. kr. Foto: Søren Stidsholt Nielsen, Fyens.dk

Lille luksusliner til salg for 26 mio. kr.

For godt 26 mio. kroner kan du blive skibsreder på Danmarks måske mest luksuriøse, private fartøj, oplyser Fyns Amts Avis.

Af Troels Lykke |

De præsentable omgivelser findes om bord i et 72 år gammelt, tidligere kabelskib og skoleskib, m/s "Navigator". I dag er fartøjet gennemrenoveret og fornyet for over 30 mio kr.

Det sorte stålskrog og den smørfarvede overbygning er farverne fra bl. a. de kendte statsisbrydere. Ejeren har en fascination af statsskibe fra tresserne.

Efter nogle ugers ophold på Ring-Andersens værft i Svendborg er "Navigator" nu hjemme foran Amaliehaven i København.

Her byder det sig til som luksus-charterskib. B&O-fjernsyn sætter den standarden om bord på den lille luksusliner, hvor gulvene har indlagt varme og er belagt med lava-klinker på støj og vibrationsdæmpende gummi.

M/s "Navigator" blev købt af adm. direktør i tandlægeudstyrsvirksomheden XO Care, Kim Sørensen, i 2004. Han har brugt syv år på at renovere og ombygge sit skib, skriver Fyns Amts Avis.

Kim Sørensen forklarer,  at når han sætter "Navigator" til salg, er det fordi han er mere optaget af at udvikle og renovere end af at stå for driften.

- Bliver "Navigator" solgt, har jeg mod på et nyt projekt, siger den stilsikre og kvalitetsbevidste skibsreder til Fyns Amts Avis.

content-loader
content-loader
content-loader