Gå til hoved-indhold
Havne
Sådan kommer den nye havn i Skovshoved til at se ud 2015.

Stadig ledige havnepladser i ny Skovshoved Havn

Hvis ikke der ultimo maj er solgt 80 % af pladserne, så sælges de til sejlere uden for Gentofte Kommune. Lige nu er 42 % af pladserne solgt på fem uger i den udvidet havn, der er klar i 2015.

Af Troels Lykke |

For fem uger siden indledte Gentofte Kommune jagten på bådejere til at tegne bådpladser svarende til mindst 80 procent af det nye havneareal i Skovshoved Havn.

Indtil videre har kommunen solgt 108 pladser, men det svarer kun til knap halvdelen af det areal, der skal tegnes bådpladser for.

"Kommunalbestyrelsen har vedtaget, at der skal tegnes bådpladser for minimum 8000 kvadratmeter, for at havneprojektet realiseres. Per den 18. marts er der tegnet bådpladser for cirka 42 procent af det areal", forklarer Gentofte Kommunes juridiske chef, Mette Mie Nielsen til Lokal.Avisen Villabyerne.

Fra venteliste til andre
Den første tegningsperiode løber frem til 12. april, hvor kun bådejere, der allerede står eller nu skriver sig på ventelisten, kommer i betragtning til de nye bådpladser.

Hvis de 80 procent ikke er nået til den tid, begynder en ny tegningsperiode frem til udgangen af maj, hvor alle øvrige gentofteborgere kan købe en bådplads.

"Hvis ikke der ultimo maj er tegnet bådpladser for minimum 80 procent af det nye havneareal, skal Kommunalbestyrelsen vurdere, om borgere uden for Gentofte Kommune skal have muligheden", siger Mette Mie Nielsen, der forventer, at sagen i så fald ville blive behandlet på kommunalbestyrelsesmødet den 17. juni.

Kilde: Lokal.Avisen Villabyerne

content-loader
content-loader
content-loader