Gå til hoved-indhold
Tag med på en sommertur i Yngling. ArkivfotoTur
Tag med på en sommertur i Yngling. Arkivfoto

Ledige pladser til sommertur i Yngling

Er du mellem 15 og 20 år og uden planer for uge 31 eller 32? Ellers skal du droppe dem til fordel for Hellerup Yacht Weeks (HYW) – Det vil du nemlig ikke gå glip af!

Af katrine bertelsen |

HYW er en sejltur på en eller to uger, arrangeret af Hellerup Sejlklub. Turen foregår i klubbens ynglinge (tremands sejlbåd), hvor vi sejler fra havn til havn, næsten hver dag. Hvor vi sejler hen er ikke fastlagt, da det afhænger af hvad vej vinden blæser.

Foruden sejladsen (som vi i Yacht Weeks ånden kalder cruising) er HYW mindst lige så meget, al den sjov og ballade vi har på land, hvor vi ofte hygger til sidste mand går i seng.

29. juli - 5. august & 5. august - 11. august

Turen er hele perioden fra den 29. juli til 11. august (uge 31 og 32). Dog er der også mulighed for kun at deltage en enkelt af ugerne.

Tag tasken på ryggen

Det eneste du skal sørge for er at pakke en taske med noget tøj og drikke. Mad, båd, havnepenge, sejl, planlægning og så videre er der styr på. Så du kan sagtens nå at blive klar selvom der ikke er lang tid tilbage!

Få ledige pladser

Der er godt 20 deltagere tilmeldt. Aldersgruppen er ca. 15 – 20 år, men der er specielt mange på 17/18 år og det er en blandet gruppe med både piger og drenge. Men det er nu ved at være sidste udkald, hvis du skal med og have en af de sidste pladser.

Har det fanget din interesse, så ring eller skriv på 22 62 01 40 eller send en email til hsyngling@gmail.com for spørgsmål eller tilmelding. Der er dog risiko for, at pladserne er optaget. Prisen er 1400 kr for en uge, men så følger der også en trøje med.

content-loader
content-loader
content-loader