Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Bådmagasinet køber dansk markedssite Boatindex

Jan Bertelsen sælger nu sit Boatindex. - Vi har længe haft et godt øje til Boatindex, siger Søren Øverup, chef for Bådmagasinet.

Af Troels Lykke |

Bådmagasinet vil nu styrke Bådmarkedet, som også er en integreret del af det trykte blad Bådmagasinet.

”Bådmagasinet har helt tilbage fra 1998, under ejerskab af Den Blå Avis, været meget aktiv på nettet”, udtaler Ansv. Redaktør Søren Øverup, og fortsætter:

”En opdatering af Bådmarkedet var næste naturlige skridt i udviklingen af baadmagasinet.dk, og vi har længe haft et godt øje til Boatindex. Sitet er klart det mest velfungerende site for bådannoncer, så jeg er rigtig glad for at kunne præsentere bådbranchen samt vores læsere for dette nye setup”.

Jan Bertelsen, stifter og sælger af Boatindex følger op og udtaler:

”Det har været vigtigt for mig at finde den helt rette køber. Med Bådmagasinet som ny ejer vurderer jeg, at Boatindex vil komme til at stå rigtig stærkt på markedet og vil nyde godt af den oplagte synergi mellem et professionelt online bådmarked og Danmarks mest læste bådmagasin. Det bliver rigtig spændende at følge”.

Jan Bertelsen vil også i nærmeste fremtid bistå med den videre udvikling af websitet i samarbejde med Bådmagasinet.

Bådmagasinet har købt alle internationale rettigheder til Boatindex brandet, herunder - .com/.nl/.se/co.uk/.de/ samt naturligvis .dk.

Sitet eksisterer på flere sprog og vil være med til at øge Bådmagasinets samlede aktiviteter på nettet markant, mener Søren Øverup.

 

content-loader
content-loader
content-loader