Gå til hoved-indhold
Skipper, Simon Arn Garler (TH) Gast, Anders E.W. Christensen (TV). Det første stævne for ”Macrame Copenhagen Sailing Team”Kapsejlads
Gast Anders E.W. Christensen, tv. og skipper, Simon Arn Garler kalder sig ”Macrame Copenhagen Sailing Team”.

Interview: Nye Wayfarersejlere

Det er ikke kun gamle mænd, der sejler Wayfarer. Til DM for Wayfarer ved Rantzauminde deltog et ny ungt team Simon Arn Garler og Anders E.W. Christensen.

Af Troels Lykke |

”Macrame Copenhagen Sailing Team – Denmark” er navnet på det nye unge Wayfarerteam fra Hellerup/Helsingør som havde debut til DM i Svendborg i weekenden. Holdet er Simon Arn Garler, Hellerup Sejlklub og Anders E.W. Christensen, Helsingør Amatør Sejlklub.

Hvordan er det gået op til DM?

– Vi har kun haft båden i halvanden måned, hvor vi faktisk har brugt det meste af tiden på at sætte den op til kapsejlads, men ellers er det gået fint på vandet. Vi har en god fornemmelse i båden, men vi kan godt mærke at vi mangler noget højde og fart på kryds. Læns sejler den rigtig godt og vi holder god fart.

Hvordan gik Danmarksmesterskabet for jer?

– ”He he” ja ingen topplaceringer eller lign. Vi havde nok regnet med, at vi kunne slå flere af de ”modne herrer” i klassen, men de sejler virkelig hurtigt alle sammen. Det er en klasse som er meget samlet, der går ikke mange minutter fra 1. båd i mål til sidste – og det er rigtigt fedt, at vi ikke er længere bagud.

– Men vi kunne se at højden og farten manglede, og derfor kunne vi simpelthen ikke følge med på kryds. Dog fik vi taget nogle gode taktiske beslutninger, det hjalp os lidt i sidste sejlads. Dog havde intet været muligt uden vores sponsor Macrame Copenhagen som har hjulpet og støttet os. Det har været rigtig vigtigt da vi ikke selv har særlig store midler. Stor tak.

Hvad er de videre planer?

– Vi skal hjem og træne, vi skal sejle lidt på Furesøen med nogle af de gode sejlere og forhåbentlig lære en masse. Så skal vi arbejde med højde og fart frem mod Jyllandsmesterskabet i begyndelsen af september.

Til sidst, hvorfor egentlig en Wayfarer?

God klasse! Mange dygtige sejlere hvor man får tæv og lærer en masse. Billig i forhold til udstyr og grej. Mange søde mennesker som hjælper en. Også er det som om, at klassen skal til at vokse lidt, den nye mk4 er en rigtig sportsbåd med masser af muligheder.

Team Macrame er sponseret af www.macramecopenhagen.com, som laver lækre kvalitetsarmbånd.

content-loader
content-loader
content-loader