Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Humøret fejlede ikke noget. Foto: Susanne Boidin
Kapsejlads
Bådmagasinet ville ha' et mærke med hjem. Foto: Susanne Boidin
Kapsejlads
Katja var i højt humør! Foto: Troels Lykke
Kapsejlads
Det er denne pokal vi slås om. Foto: Susanne Boidin
Kapsejlads
Troels ser lidt betænkelig ud, måske en kollision forude? Foto: Susanne Boidin
Kapsejlads
Vel i land efter fire gode sejladser. Foto: Susanne Boidin

Pressecup: minbaad.dk slår Bådmagasinet – igen

For første gang siden Presse Cup blev genoptaget af KDY var det ikke et bådmedie der vandt dysten på vandet. I år løb Hørsholm Kommune med sejren.

Af katrine bertelsen |

Den 30. september mødtes den danske presse samt andre inviterede med Sejlerlandsholdet til Presse Cup, en fælles dyst på vandet. Igen i år var det Rungsted der lagde vand til dysten, hvor fem både deltog.

Adskillige ”uheld” gjorde at minbaad.dk ikke vandt pressecuppen i år. En tyvstart med tilhørende straf, gav Team minbaad.dk en anelse baghjul. Men vejret var fint og humøret højt på vores båd, der havde fået Katja Salskov-Iversen fra det danske sejlerlandshold med om bord. Også Hellerup Sejlklubs formand Jesper Kamp Nielsen var med, hvor han viste, at han var uovertruffen til at spile forsejlet og jerne genuaen hjem.

Men som sagt humøret var højt, efter minbaad i alt (efter tre sæsoner) kunne tælle to sejre mod Bådmagasinets ene, der vel og mærke blev vundet ved lodtrækning i 2013.

Men lykken tilsmilede os ikke i år, især da skipper Troels Lykke var lidt uopmærksom, og vi var nær ved at lave en kollision. Det kostede også en strafrunde, så på trods af i øvrigt gode resultater måtte vi nøjes med en tredjeplads, men kun tre point bag 1.- og 2.-pladsen, der var a point.

Det blev Hørsholm kommune der tog sejren (de støtter Olympisk Sejlsport Øst), anført af skipper Mads Emil Lübeck. Bådmagasinet måtte nøjes med en sidsteplads...

Men skidt med sejren løb os af hænde, det var sjovt at være med, og vi kommer igen til næste år, i bedre form (håber vi).

content-loader
content-loader
content-loader