Gå til hoved-indhold
Udstyr
999 kroner koster denne højtaler fra Aalborg. PR-foto

Trådløs mini-højtaler i stereo til båden

Julegaveidé: Danske SACKit lancerer nu WOOFit JAM, en mini-højttaler, der giver en stor stereo-oplevelse. Og med ti timers batteritid kan den fint bruges i båden.

Af Troels Lykke |

Danske SACKit har fået rigtig mange gode anmeldelser for deres kompakte mini-højtaler WOOFit, og nu lanceres den større WOOFit JAM til 999 kroner.

Og den giver endnu mere lyd for pengene og er mulig at forbinde i par til en helt ledningsfri stereooplevelse, fortæller SACKit fra Aalborg.

WOOFit JAM er med to højtalere i kabinettet i sig selv en stereo-højttaler. Men med softwaren stereo pairing er det via Bluetooth muligt at koble to WOOFit JAM sammen til et musiksystem, hvor de to enheder spiller henholdsvis højre og venstre.

Højttaleren har hele ti timers batteritid, og derfor er det muligt at streame musik fra internettet til en trådløs mini-koncertoplevelse, uanset om du er derhjemme eller spontant har taget højttalerne med i båden eller på ferie.

Første parti udsolgt

Som noget nyt inden for mini-højttalere kan WOOFit JAM kobles trådløst sammen til et stereosystem, og derfor har den allerede før lanceringen modtaget stor opmærksomhed hos forhandlerne, fortæller SACKit til pressen.

Første sending er derfor udsolgt, allerede inden den kommer til Danmark.

Begejstringen skyldes ikke bare den lille højttalers store lyd og muligheden for at sætte to sammen i et stereosystem.

SACKit har under udviklingen også fokuseret på at give WOOFit JAM en række andre features, der gør den attraktiv, hvis du vil have bedre og mere fleksibel lyd til streaming.

Fede features

WOOFit JAM benytter sig af NFC, der gør det nemt at oprette forbindelse og dele indhold.

Tilbehør, der understøtter NFC, forbindes trådløst, blot de rører ved hinanden. Mange nyere smartphones har NFC.

Højttaleren kan ikke bare benyttes til at afspille musik, for med softwaren voice echo cancellation, der forbedrer lydkvaliteten af telefonsamtaler, er WOOFit JAM ideel til håndfri telefoni.

Modtages et opkald, trykker du blot på en knap oven på højttaleren for at aktivere den.

På den måde er det muligt at tale håndfrit uden knas og ekko på linjen, når hele familien er samlet og mormor ringer, eller under en kedelig opvask.

Ligeledes er WOOFit JAM som WOOFit mulig at tilslutte et hi-fi-anlæg som trådløs Bluetoothmodtager.

Her deaktiveres lyden i mini-højtaleren, og du kan genoplive dit dyre anlæg med online streaming af musik direkte fra din smartphone, computer eller tablet.

WOOFit JAM kan bestilles hos en række SACKit-forhandlere i hele landet, hvor de blev leveret til butikkerne medio november.

content-loader
content-loader
content-loader