Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Hvor svært kan det være?

Prøv et SUP-board i Aarhus Ø på lørdag

Ny havnefront ved Navitas er færdig, og det fejrer Surf Agency, når de for anden gang afholder Open SUP Race Aarhus. - Alle der kan gå, kan starte på SUP, siger arrangør. Se program.

Af Troels Lykke |

Denne gang sker det på lørdag 13. september, i den nye bydel Aarhus Ø, i Bassin 2 ved Navitas! SUP står for Stand Up Paddling og er verdens hurtigst voksende vandsport.

Spørger man Michael Allman, medejer af Surf Agency, er årsagen klar:

- Stand Up Paddle-surfing er ny, sjov og nem at gå til. Alle kan ha' det sjovt med SUP'ing - og så er det rigtig god træning for hele kroppen!?

På lørdag 13. september kan alle komme forbi Bassin 2 og prøve sporten gratis, Surf Agency stiller både med udstyr og instruktører. Sidste år var over 350 Aarhusianere i alderen 3 - 65 år på vandet ved eventet, hvor der blev hygget til sprøde DJ-tunes.

De, der tør, kan stille op i 'Fun Race' som er for alle og igen i år vil de professionelle dyste i elite-racet ? som sidste år blev vundet af den regerende verdensmester, danske Casper Steinfath. Vinderne kan se frem til at modtage lækre sponsor-præmier fra bl.a.: Egå Autohandel, NP-surf, JP- Australia og Vin Danmark.

Open SUP Race Aarhus er en del af et landsdækkende event i 4 byer arrangeret i samarbejde med Dansk Surf & Rafting Forbund (DSRF). Målet med eventet er at skabe mere fokus på sporten, så endnu flere århusianere kan få glæde af SUP.

Som Michael Allman siger:

- Alle, der kan gå, kan starte på SUP, uanset erfaring.- Så grib dine børn, bedsteforældre og venner til en spændende dag med vand og hyggeligt samvær.

Open SUP Race Aarhus begynder kl. 10.00 ved Bassin 2. Tilmelding til fun-race eller elite-race kan ske her:  eller på event-dagen.

Tilmelding til at prøve gratis SUP er ikke nødvendig, bare mød op. Der stilles gratis udstyr til rådighed på dagen: Våddragter, redningsveste, paddles og forskellige typer SUP boards.

Program:
10:00 - 11:00  Kom-og-prøv SUP gratis!
11:00 - 13:00  Elite race (Junior / woman)
13:00 - 14:00  Kom-og-prøv SUP gratis!
14:00 - 16:00  Elite race (men open / master(40+))
15:00 - 16:00  Fun race for begyndere
16:00 - 17:00  Kom-og-prøv SUP gratis!

Mad og drikke kan købes på eventpladsen. Der vil være DJ-musik og god chill-stemning hele dagen. Ansigtsmaling for børn (surf- & vandtema).

content-loader
content-loader
content-loader