Gå til hoved-indhold
Det er allerede i morgen der er Prøv Noget Nyt i Hellerup. Foto: Hellerup SejlklubSejlklubber
Det er allerede i morgen der er Prøv Noget Nyt i Hellerup. Foto: Hellerup Sejlklub

Sejl noget nyt i Hellerup lørdag

Hellerup Sejlklub arrangerer ”Prøv Noget Nyt” i morgen lørdag. Her kan erfarne såvel som uerfarne prøve en bådtype eller to, de ikke kender.

Af katrine bertelsen |

Hellerup Sejlklub arrangerer, i samarbejde med Dansk Sejlunion, PRØV NOGET NYT, lørdag den 14. juni 2014 kl. 10:30 - 16:00.

Idéen med arrangementet er, at du får mulighed for at prøve at sejle noget andet end det du sejler til daglig – der bliver mulighed for at prøve kræfter med følgende: X-79, Drabant 24, J70, 606, Optimist-jolle, Yngling, Laserjolle, Fevajolle, 29’er og meget mere.

Arrangementet er gratis, men husk skiftetøj.

Kom forbi Hellerup Sejlklubs informationstelt på havnen, og meld dig til en eller flere sejladser – vi sejler fra kl. 10:30 og turen varer typisk ½-1 time men aftales før start.

Dansk Sejlunion udlåner venligst en del udstyr til dagen, således at der vil være mulighed for at prøve kræfter med SUP, kajak og surfboards – henvend dig i informationsteltet og vi aftaler nærmere om lån af udstyr.

Vi ser frem til en hyggelig dag på haven og på vandet og slutter dagen slutter af ved 15-tiden med  ”After sail” med lidt fra grillen og til ganen.

Vi ses ved informationsteltet ved Hellerup Sejlklub, Strandparksvej 36, 2900 Hellerup den 14. juni kl. 10:30-16:00

Husk, alle er velkomne, også ikke-erfarne sejlere.

content-loader
content-loader
content-loader