Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Dehler 46eren koster 2,14 mio. kroner og leveres med Elvstrøm Sails.

Reese viser ny Dehler 46 frem på hanseboot

25. oktober starter Nordeuropas største bådudstilling i Hamborg. Importør Henrik Reese kæmper for en høj kvalitet, når Dehler-bådene i dag bygges i en hal ved siden af Hanse-bådene.

Af Troels Lykke |

Dehler er nu kommet med en ny Dehler 46, der vises frem på hanseboot i Hamborg fra lørdag 25. oktober til og med søndag den 2. november.

- Dehler 46 er en videreførelse af  38eren, der er bygget hundrede af, siger importør Henrik Reese om Dehler 46eren, der kommer til at koste 2,14 mio. kroner sejlklar, ab værft og med dansk moms.

- Prisen holdes nede fordi Hanse Group, der også producerer Dehler-bådene, laver fællesindkøb på udstyr som Volvo Penta, master og andet udstyr, forklarer Henrik Reese.

Dehler-bådene, der er dyrere end Hansebådene, er de seneste to år bygget på samme matrikel i Greifswald i Nordøsttyskland, hvor Hanse-bådene også bygges, men bådene bygges i hver sin hal og med hver deres håndværkere.

- Man vil sikre, at Dehler-både har deres egen profil og standard. Derfor er der forskellige bådebyggere. For mig er det afgørende, at Dehler-bådene distancerer sig i håndværket i forhold til en Hanse og andre. Vi forhandlere er meget oppe på dupperne for og holder Dehler fast i en skruestik på, at kvaliteten af Dehler-bådene er i orden og før vi får leveret en Dehler tager vores servicechef Michael Hohmann, der er udlært på Walsteds Bådebyggeri, til fabrikken og gennemgår den før vi får den hjem, siger Henrik Reese.

Sådan ser den nye Dehler 46er ud i kahytten.

content-loader
content-loader
content-loader