Gå til hoved-indhold
Fra venstre: Lærke Nørgaard, Josefine Boel Rasmussen, Helle Jespersen, Trine Palludan og Louise Ulrikkeholm.Kapsejlads
Fra venstre: Lærke Nørgaard, Josefine Boel Rasmussen, Helle Jespersen, Trine Palludan og Louise Ulrikkeholm.

Trine Palludan afløser gravid Camilla Ulrikkeholm og er i semifinalen

Palludan, der normalt er taktiker for Camilla, gør det overraskende godt, for Team Ulrikkeholm er nu i semifinalen i World Cup-stævne i Korea, Busan, der har en samlet præmiesum på 50.000 dollars.

Af Troels Lykke |

- TEAM Ulrikkeholm er blevet en smule 'amputeret', da jeg som normalt er skipper ikke kunne tage med til Busan, da jeg er gravid i 7. måned. Derfor har Trine Palludan overtaget roret ved dette stævne, fortæller verdensetteren i matchrace, Camilla Ulrikkeholm, der til dagligt er rorsmand for holdet.

Holdet er yderligere ramt af afbud, da Joan V. Hansen, holdets fordækker, meldte fra ca. 14 dage før stævnestart i Korea pga. hjernerystelse.

Til trods for den megen uro og omrokering har holdet alligevel formået at sejle sig direkte i semifinalerne efter den indledende round robin, hvor de sluttede som nummer tre.

Katie Spithill (AUS), vinder af round robin, har valgt at sejle imod TEAM Ulrikkeholm i semi. TEAM Ulrikkeholm fører pt. 1-0 over Spithill.

- I den anden semifinale sejler vores største konkurrent i WIMSerien, Anna Kjellberg (SWE) imod Lucy McGregor (GBR), hvor McGregor pt. fører 1-0, siger Ulrikkeholm.

Ulrikkeholm kan stadig vinde hele serien

TEAM Ulrikkeholm har stadig mulighed for at vinde WIMSerien, idet Trine Palludan stiller op som skipper for TEAM Ulrikkeholm.

For ifølge "Terms og Series" gældende for WIMSerien, er det muligt at udskifte skipperen med et besætningsmedlem, der har sejlet mindst to stævner i serien med den oprindelige skipper.

- Desuden skal endnu et krav opfyldes og det er, at minimum 2 andre gaster på holdet skal have sejlet mindst 2 WIMSeries stævner med den oprindelige skipper - det krav opfylder Louise Ulrikkeholm og Josefine Boel Rasmussen, fortæller Camilla Ulrikkeholm til minbaad.dk.

Foruden Trine, Louise og Josefine består holdet i Busan også at Lærke Nørgaard og Helle Jespersen.

Trine Palludan og co. kæmper her tv. Trine har før vundet VM i Yngling og kæmpede om at komme til OL i Athen i 2004.

content-loader
content-loader
content-loader