Gå til hoved-indhold
Tur

Hold endelig sejlerferie i Danmark - hedebølge på vej

Det ser godt ud. Rigtig godt. Sommervejret vender tilbage for fuld kraft, fortæller DMIs vagthavende meteorolog Mogens Rønnebæk til bt.dk om vejret den næste uges tid.

Af Troels Lykke |

Der er virkelig noget at glæde sig til for de mange solhungrende sejlere, der har kigget langt efter solen bag de grå skyer de seneste dage.

Først kommer der til at hænge en varmebølge hen over Danmark fra weekenden. Og i næste uge kan vi få årets første hedebølge med temperaturer over 30 grader.

- Man må sige, at det ser meget fornuftigt ud. Fra weekenden og frem til mandag vil vi højst sandsynligt få en varmebølge med temperaturer omkring 27-28 grader, siger Mogens Rønnebæk og fortsætter:

- Og det gode vejr fortsætter derefter. Fra tirsdag til torsdag i næste uge kan vi få en hedebølge hen over landet med over 30 grader.

Selvom der altid er lidt usikkerhed omkring vejrprognoserne, ser det alligevel ud til, at vejret det næste stykke tid kommer til at være stabilt.

- Det er selvfølgelig altid svært at sige noget med sikkerhed, men der ser ud til at være stor troværdighed omkring disse prognoser. Vejret har set ud til at tegne sig sådan længe uden de store udsving, siger meteorologen til bt.dk

Minbaad.dk fejrer vejret ved i dag at sejle til Samsø Festival i den lille Drabant 24. Ses vi i Ballen havn?

content-loader
content-loader
content-loader