Gå til hoved-indhold
Vælger du at lægge dig i Ishøj Havn får du 1000 kr i dusør.Havne
Vælger du at lægge dig i Ishøj Havn får du 1000 kr i dusør.

Dusør gives i Ishøj Havn

Står du og mangler en havneplads i Københavnsområdet, får du 1000 kr. i dusør, hvis du vælger Ishøj Havn.

Af katrine bertelsen |

Ishøj Havn har ledige bådpladser. Faktisk hele 50, oplyser medlem af havnens bestyrelse Dirch Boesgaard til minbaad.dk.

– Over de seneste 4-5 år er antallet af ledige bådpladser vokset til ca. 50, fortæller Dirch Boesgaard, og det er ærgerligt, for Ishøj Havn er en hyggelig havn, en rigtig kaffeklub-havn. Det er krisen og de gamle sejlere, der lægger op, der har frigjort så mange pladser i havnen.

Privat andelshavn

Ishøj Havn er en privat havn, der fungerer på andelsbasis. Udover havnepladser kan havnen også tilbyde tre restauranter, kunstmuseet Arken lige ved siden af, bådudstyrsforretning, bådsalg og mulighed for windsurfing og dykning.

For en 30 fods båd er andelsindskuddet på ca. 32.000 kr og den årlige havneafgift beløber sig til ca. 3300 kr. Prisen er inklusive vinterplads, men uden kranleje. Både op til 5,5 meter i bredden kan få plads. Der kan også lejes plads uden indskud, men så bliver det noget dyrere.

Vælg en klub

En havneplads kræver medlemskab af en af havnens tre klubber. Her kan man vælge mellem to klubber, der er medlem af Dansk Sejlunion, Ishøj Sejlklub og Sydkystens Sejlklub (SKS). Skal man ikke kapsejle, kan man vælge Strandparkens Bådelaug, der ikke er medlem af DS, men til gengæld koster et medlemskab sølle 200 kr årligt.

Dusøren udbetales når kontrakten er indgået.

Ring for mere information hos havnefogeden på tlf. 20 13 74 04 mellem 10 -13.

Se flere priser på Ishøj Havns hjemmeside.

content-loader
content-loader
content-loader