Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Cem Boskurt - cool tyrker der købte en VO 65er

Vi mødte ham i Southampton fornylig, ejeren af medicinalfirmaet Alvimedica med 400 ansatte. - Jeg sendte en mail til Knut og så var vi med i Volvo Ocean Race, siger Cem Boskurt.

Af Troels Lykke |

Havde Danmark dog bare en Cem Boskurt, så havde vi et dansk Volvo Ocean Race-hold.

Den smilende og beslutsomme Cem Boskurt fra Alvimedica, der producerer hjertemedicin, var i Southampton for at sejle i en ny VO 65 One Design til omtrent 35 mio. kroner sejlklar.

For få måneder siden havde han sendt en mail til leder af Volvo Ocean Race, Knut Frostad, om at være med i Volvo Ocean Race. Og derfra gik det hurtigt.

- Derefter ringede Knut og inviterede mig til et møde, hvor han fortalte mig, at han havde en båd og mandskab til mig. Vi er med i Volvo Ocean Race for at blive kendt i verden. Vi synes det er fint at sejladsen mere handler om at menneskerne om bord. De betyder mere nu, fordi Volvo-bådene er ens denne gang. Det passer godt det vores brand, det handler om mennesker, siger Cem Boskurt fra Istanbul.

Ungt firma  - ungt sejlerhold

Se video af vores amerikanske kollega, Sam Greenfield, der nu arbejder for Volvo Ocean Race.

Charlie Enright og Mark Towill fra USA, sejlere, der har været med i en Hollywood-film om sejlads, er lederne på det unge Alvimedica-hold. De møder her Cem Boskurt for anden gang.

- Alvimedica er et ungt firma og derfor vil vi også gerne have et ungt hold i Volvo Ocean Race, siger Cem Boskurt.

Fra venstre: Norske Knut Frostad leder af Volvo Ocean Race, amerikansk Mark Towill, 25-årig skipper på Alvimedica og tyrkiske Cem Boskurt CEO fra Alvimedica. Foto: Troels Lykke

Minbaad.dk var om bord på Alvimedica. En VO 65 One Design, der går 12 knob på kryds omtrent. FANTASTISK BÅD. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader