Gå til hoved-indhold
PLB + er en lille og kraftfuld og stærk GPS nødsender med satellitsending. En PLB kan bæres i en lomme eller sættes fast på en redningsvest. PLB flyder. Den koster 2.695 kr.Kapsejlads
PLB + er en lille og kraftfuld og stærk GPS nødsender med satellitsending. En PLB kan bæres i en lomme eller sættes fast på en redningsvest. PLB flyder. Den koster 2.695 kr.

Sejlads uden venner nu også muligt i Watski2Star

- Men kravet er at man ikke falder i søvn, og har en personlig epirb, så man lettere findes hvis man falder overbord, fortæller Anders Jessen fra Watski. Start 14. august i Rungsted.

Af Troels Lykke |

Rygtet siger at der er åbnet op for "sailracing with no friends" i Watski2Star fra Rungsted den 14. august. Med andre ord betyder det på dansk, at man også må stille op som singelhand til Watski2star.

Kravet er imidlertid at man skal have en epirb installeret i sin redningsvest, som man skal have på.

Sponsor fra den maritime grossist Watski, Anders Jessen, ønsker ikke lægge firmanavn til en katastrofe for singlehand-sejlerne, derfor den øgede sikkerhed.

- Vi er ikke specielt trygge med singelhand på distancesejlads, men vi må følge med i tendensen, ligesom vi også fik startet op for 2star i tidernes morgen i 2006, da det var svært at stille med fuld besætning. Det er da godt man har sig selv at sejle med  hvis ingen andre har lyst til at få en fed oplevelse på havet.

Det er et krav at du har en epirb på som denne, hvis du vil sejle singlehand i Watski2Star.

- Savage Rose VII er tilmeldt med to personer, og vi glæder os til at vi ses i Rungsted den 14. august, siger Anders Jessen.

content-loader
content-loader
content-loader