Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Race på Øresund i september.
Kapsejlads
Der er gratis havneplads i Langelinie-havnen til både der deltager.

Sejl Saltholm Rundt - startgebyr for 150 kr. inklusiv mexikansk buffet

Er du til kapsejlads, hygge og fest til en overkommelig pris, arrangerer Langelinie Lystbådehavn midt Københavns havn den 6. september kapsejladsen Saltholm Rundt.

Af katrine bertelsen |

Sommeren går på hæld, men der er stadig mulighed for at kapsejle. En af dem er Saltholm Rundt, en overkommelig distance på 22 sømil med fest bagefter.

Kom til årets hyggeligste kapsejlads Saltholm Rundt, efterfulgt af mexikansk buffet, bar, flotte præmier og ”live band music” på havnen i Langelinie Lystbådehavn. Sejladsen er for kølbåde, og der sejles efter DS kapsejladsregler og lystal.

Kapsejladsdeltagere udefra, kan få gratis plads til båden i havnen lørdag-søndag. Vi stuver havnen og vil forsøge at skabe ”Skagensstemning” efter sejladsen.

Stævneleder Finn Harreby Jepsen fortæller, at det er planen, at det skal være en større tilbagevendende begivenhed.

– Men vi ønsker at starte ud med ca 50 deltagende både i år. Næste år formentlig med 100 deltagende både, siger han.

Prisen for hele pakken er deltagergebyr på er 150 kr for båd og skipper inklusive aftenarrangement med mexikansk buffet og ”live Band”, og 100 kr pr. deltager til aftenarrangementet med mad og musik. Der kan købes fadøl, vin og sodavand i baren til meget rimelige priser. Egne drikkevarer må ikke medbringes af hensyn til det lave budget.

Sejladsen er på ca. 22 sømil og sejltiden forventes at blive på fire til syv timer. Ved tilmelding på www.langeliniehavn.dk, oplyser skipper LYStal (TCC) uden spiler/genakker. På skippermødet oplyser skipper om der sejles med spiler/genakker +0,03. Der sejles efter DS kapsejladsregler. Er du i tvivl om din båds lystal, så kan vi i race committee beregne og finde dit rigtige lystal til dig og dinbåd.

Tidsplan:
kl. 08.30 skippermøde
kl. 09.30 starten skyde øst for Trerkroner Fortet København
kl. 15.00 hygge på kajen
kl. 18.00 middag med mexikansk buffet
kl. 20.00 live bandet går på scenen rock og pop
kl. 23.00 hygge og videre fest 

Sidste frist for tilmelding er d. 31. august. Du kan læse mere og tilmelde dig på linket her.

content-loader
content-loader
content-loader