Gå til hoved-indhold
TREFOR Match Racing har god grund til at være tilfredse med sejren i Schweiz. Foto: TREFOR Match RacingKapsejlads
TREFOR Match Racing har god grund til at være tilfredse med sejren i Schweiz. Foto: TREFOR Match Racing

Grade 2 sejr til TREFOR Match Racing i Schweiz

Nicolai Sehested og hans TREFOR Match Racing hold tog sæsonens første grade 2 sejr til stævnet Bodensee Grand Prix i weekenden.

Af katrine bertelsen |

Match Race-Stævnet blev sejlet på den tysk/schweiziske sø, Bodensee. I finalen vandt de 2-1 over den lokale sejler, Eric Moninn. Allerede næste weekend skal holdet i kamp igen til et World Tour kvalifikationsstævne i Polen.

Opvarmning til Match Race Germany

Stævnet i Schweiz blev sejlet i typiske søforhold. Der var alt mellem 2 og 15 knob og vind fra skiftende retninger. Dermed var stævnet også en god opvarmning til World Tour stævnet, Match Race Germany, som sejles på den samme sø men på den tyske side.

- Bådene vi sejlede i Schweiz, er meget anderledes end dem i Tyskland, som er nogle store tunge Bavariabåde. Men jeg håber, vi kan tage nogle af de taktiske overvejelser med videre til Match Race Germany, da forholdene nok bliver sammenlignelige, fortæller skipper Nicolai Sehested.

Var godt sejlende hele weekenden

TREFOR Match Racing sejlede et stabilt stævne fra start til slut. Med 14 sejre ud af 17 sejladser, var Nicolai Sehested godt tilfreds, da han kom på land efter søndagens finalesejladser.

- Vi kom lige fra et skuffende resultat til Stena Match Cup kvalifikationsstævne i Göteborg i sidste weekend. Derfor var det vigtigt for os, at komme ned og bevise – ikke mindst overfor os selv – at vi har niveauet til at være med til den her slags stævner, siger Nicolai Sehested.

Sæsonen fortsætter i Polen og Tyskland

Holdet tager direkte videre fra Schweiz til Polen, hvor de skal sejle endnu et grade 2 stævne, som samtidigt er kvalifikation til det polske World Tour stævne, som sejles senere på året.

Derefter går turen til Tyskland og Match Race Germany, inden holdet har et par uger i Danmark til igen at samle kræfter til den resterende sæson.

TREFOR Match Racing består af skipper Nicolai Sehested, taktiker Peter Wibroe, trimmer Jesper Blom, pitman Søren Secher og fordækker Thomas Hedegaard. TREFOR A/S har siden 2010 været hovedsponsor for match race holdet.

Læs mere om TREFOR Match Racing: www.treformatchracing.com

content-loader
content-loader
content-loader