Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jes Gram-Hansen og Rasmus Køstner er aktive i M32 og Extreme 40-klassen. Nu kommer de til Tuborg Havn igen til august.

Tuborg Yachtklub støtter sejlsport gennem M32 Cup

- Vi vil bruge sponsoratet af M32-stævnet i augst til at fremme interessen for professionel sejlsport og unge fra Rungsted og Hellerup, siger formand for Tuborg Yachtklub Michael Lynenskjold til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

Sejlsport har igennem den seneste tid set en stor udvikling indenfor hight-performance både og serier hvor kommercielle interesser og seværdigheden for tilskuere er stigende.

Extreme Challenger repræsentere Danmark i både Extreme Sailing Series og M32 Series og ønsker at styrke projekterne ved et samarbejde med det stærke erhvervsnetværk omkring Tuborg Yachtklub.

Spændende sejlsports aktiviteter er centrale for at skabe et godt sammenhold i Tuborg Yachtklub og allerede om få uger vil medlemmerne og pladsejerne i havnen få mulighed for at komme på vandet med det professionelle hold.

Rasmus Køstner:

“Jes og jeg ønsker at præsentere det danske erhvervsliv for de muligheder der er i sejlsport med spændende oplevelser på vandet og skabende netværk på land. Det har været grundstenen i SAP Extreme sailing team og Team Trifork, og en udvilking vi mener er vigtigt for dansk sejlsport”.

Samarbejdet mellem Extreme Challenger og Tuborg Yachtklub vil primært omhandle de nationale aktiviteter i M32 klassen, der allerede I August besøger København.

Sidste år deltog Team Trifork for første gang i M32 Series ved stævnet i Tuborg Havn og igen i år er der lagt op til sejlads helt tæt på land med let tilgang for publikum.

“Vi glæder os til at sejle i København igen og vil desuden benytte lejligheden til at inspirere en gruppe ungdomssejleder fra Rungsted og Hellerup Havn. Igennem hele vores projektet har det været vigtigt for os at kunne bidrage til at unge sejlere får en platform og indgangsvinkel til professional sejlsport” udtaler Jes Gram-Hansen.

M32 Series afholder tredje afdeling i Tuborg Havn fra 13-16. August og har i lighed med de tidligere afholdte events i Oslo og Göteborg et professionelt setup på land med VIP faciliteter, kommentatorer og god stemning.

Derfor støtter Tuborg Yachtklub

Erhvervsmand Michael Lynenskjold, formand for Tuborg Yachtklub, fortæller her til minbaad.dk hvorfor klubben støtter stævnet.

- Alle sejlerne i Tuborg Havn har altid støttet sejlerne, bl.a. via vores  betaling via KDY-kontingentet og så er vi en del erhvervsfolk, der har været sponsorer for KDY og nu er vi en de af Tuborg Yachtklub så nu har vi i stedet valgt at gøre det selv, hvilket vil gavne sejlsporten mere direkte. Vi vil bl.a. bruge sponsoratet M32 til at fremme interessen for professionel sejlsport og ungdom bl.a. fra Rungsted og Hellerup, hvor de bliver inviteret før stævnet i august, plus der vil være foredrag for de unge af Jes Gram-Hansen og Rasmus Køstner.

Gram-Hansen og co. var lige nede og kysse vandet i Göteborg fornylig.

content-loader
content-loader
content-loader