Gå til hoved-indhold
Skroget fra Ryds er samtidig udformet, så det, sammen med den lavere vægt, giver bedre brændstoføkonomi under sejlads.Kort Nyt
Skroget fra Ryds er udformet, så det, sammen med den lavere vægt, giver bedre brændstoføkonomi under sejlads.

Svenske Ryds er på boat show

Bøges Både i Lunderskov kan igen tilbyde svenske Ryds, der er vakuumstøbt.

Af Troels Lykke |

Som et af de få mærker laves Ryds i Sverige på fabrikken i Ryd. Ved brug af den økonomiske og miljøvenlige støbeteknik, kaldet vakuumstøbning, leverer Ryds bådene  god kvalitet, smukt design og mange muligheder.

F-Line serien, som dækker over tre forskellige størrelser: 4,88 m, 5,48 m & 6,28 m kommer alle i 3-5 forskellige indretninger, som passer til forskellige behov.
Vakuumstøbningen af skrogene betyder, at skrogene er stærkere, lettere og hurtigere. Det betyder at man kan skrue ned for motorstørrelsen, nøjes med en mindre trailer, men stadig opleve samme fart, som andre både i samme klasse.

Skroget er samtidig udformet, så det, sammen med den lavere vægt, giver bedre brændstoføkonomi under sejlads. Alle bådene kommer med en forhåndsmonteret Garmin transducer, som er sat indvendigt i båden. man slipper altså for at have transduceren siddende bag på hækken af båden. Så vælg dit favorit Garmin instrument og få det monteret let og hurtigt.

Også klassisk bestseller

Ryds kommer udover deres styrepultsmodeller også med den klassiske bestseller Ryds 23 DC & WA S-Line. Begge både leveres med den nye MerCruiser 4,5L V6 250 HK indenbordsmotor, som er nyudviklet specielt til både. Med en vægt på blot 1800 kilo er disse 23 fods både nemme at flytte rundt på, hvis man ikke vil være bundet til én havneplads.

Man kan med andre ord få skræddersyet en Ryds løsning med Mercury motor, Garmin navigation og andet ekstraudstyr, så det hele passer til ens drømme og behov.

Oplev til Boat Show 2015: Ryds F488 Sport m/Mercury F50 ELPT-EFI, Ryds F548 DUO m/Mercury F80 ELPT-EFI og Ryds F628 Mid-C m/Mercury F150 EFI.
Priser på F-Line serien ligger fra knap 120.000 kroner inklusive motor.

content-loader
content-loader
content-loader