Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Sommersejlads er mange steder yderst populært blandt børn og unge. Foto: Dansk Sejlunion

Unge: Tilmeld dig til sommersejlads nu

Dansk Sejlunion har netop åbnet for tilmelding til de eftertragtede sommeraktiviteter for børn og unge, som bl.a indbefatter både dagstræning og camps over flere dage.

 

Af Henrik Tang |

Sommerferien er den bedste tid at sejle i, og det benytter mange klubber sig af, når de vil lave attraktive aktiviteter for unge sejlere.

Gennem de seneste år har et stort antal klubber arrangeret sommeraktiviteter for unge sejlere i et samarbejde med Dansk Sejlunion.

Tilbuddene er mange. Nogle klubber holder åbent i dagtimerne for egne sejlere og naboklubbernes sejlere – konceptet kaldes ”Sommersejlads”. Andre klubber holder ”Sommercamp”, hvor aktiviteterne inkluderer overnatning og forplejning.

Positiv udvikling i ungdomsarbejdet
Det gør en stor forskel for børn og unge sejlere at deltage i sommeraktiviteter. Faktisk er det ofte tilfældet, at børn og unge sejlere får flere timer på vandet i løbet af en enkelt uge til sommeraktiviteter, end de gør på en hel sæson til klubbernes træning.

De mange timers intens sejlads til sommeraktiviteter giver sejlerne et mærkbart løft i færdigheder, ligesom det sociale aspekt bliver styrket, når de unge sejlere er sammen mange dage i træk i sommerferien.

Samlet set er sommeraktiviteter blandt de vigtigste aktiviteter for børn og unge sejlere i forhold til at understøtte en stærk forankring i sejlsporten.

www.sejlsport.dk/sommer kan du se den store sektion med sommeraktiviteter for børn og unge. Samtidig åbner tilmeldingen til de mange aktiviteter.

Flere af sommeraktiviteterne bliver traditionelt udsolgt på få dage. Så en opfordring til de unge sejlere er at få tilmeldt sig i god tid.

Kilde: Dansk Sejlunion

content-loader
content-loader
content-loader