Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jonas Warrer styrer her den kinesiske Extreme 40. Foto: Lloyd Images

Warrer tog en enkelt førsteplads i Kina

36-årige Jonas Warrer er rorsmand på en kinesisk Extreme 40 og skal lige lære at time starterne. Han har netop taget en 2. plads. Følg sejladserne lige nu, hvor Gram-Hansen og Køstner er i front.

Af Troels Lykke |

Så er det finaledagen ved Extreme Sailing Series her i Qingdao. Solen skinner og der blæser en god vind - 2-4 m/sek. Vejrudsigten lover kraftig vind med stød senere på dagen - så det kan vi jo håbe på, fortæller Ole Egeblad, der er i Kina og følge sejladserne.

49eren fra Aarhus, Jonas Warrer, havde en god dag i går med bl.a. en førsteplads i sejlads nr. 16. Samlet ligger Team Qingdao Extreme med Jonas nr. 7 ud af de ni både. Sejladserne starter kl 14 lokal tid - kl 08.00 dansk tid og kan følges live her

Sejler fra Gram-Hansen med en omgang

Der er krydsstarter i Qingdao til Extreme Sailing Series og det passer Jonas Warrer glimrende, fortæller sponsormanden Ole Egeblad til minbaad.dk.

Jonas Warrer lægger hårdt ud med en andenplads i søndagens første sejlads og havde bl.a. fornøjelse af, at tage SAP drengene med en omgang. Jes og Rasmus fra SAP-holdet fører dog suverænt og meget skal gå galt, hvis ikke de skal vinde stævnet i Kina.

Se resultater

Team Qingdao med Warrer ligger her et sjældent øjeblik foran Gram-Hansen og Køstner. Til gengæld er de det her med en hel baneomgang. Foto: Ole Egeblad

Læs artikel i Politiken om Warrer

content-loader
content-loader
content-loader