Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Sådan så det ud i Svendborg i oktober 2013. Denne gang slap fynboerne for orkan.

Freja ruskede nordjyske både med orkanstyrke

Der blev målt orkanstyrke på over 32 m/sek. hos nordjyderne. Sjællændere slap for mange skader, men Øresundsbroen er fortsat lukket, skriver BT søndag morgen kl. 6.16.

Af Troels Lykke |

Årets første storm er endnu ikke klinget helt af, men hos Nordjyllands Politi tørrer man sveden af panden. Efter en »rigtig travl« nat med vindstød af orkanstyrke begyndte anmeldelserne om væltede teglsten og træer at tage af omkring halv fire i nat, hvor stormen Freja så småt bevægede sig østover.

Det fik sjællænderne at mærke med vindstød af stormstyrke på 25 meter i sekundet, hvilket fik Københavns Politi til at lukke for alt trafik på Øresundsbroen - også togtrafik.

Seneste melding er, at trafikken kan åbne op igen omkring klokken halv ni, men det er endnu ikke sikkert.

Også i Jylland måtte man lukke ned for brotrafikken i løbet af natten, da et tolv-etagers stort stillads var i fare for at vælte ned over Limfjordsbroen, skriver BT.dk.

Lidt efter klokken 05.00 kunne Nordjyllands Politi dog berette, at broen er åbnet for trafik igen.

Nattens skader er endnu ikke gjort op i Danmarks nordligste politikreds, men trods den travle aften er der ikke sket alvorlige uheld.

Ifølge Nordjyllands Politi har det primære problem været væltede træer og løse teglsten.

Hvordan det er gået med bådene, melder BTs historie ikke noget om, så fortæl gerne hvad du har oplevet på din havn. Og har du billeder eller video af stormen eller det, som den har ødelagt, så send gerne en mail til troels@minbaad.dk

content-loader
content-loader
content-loader