Gå til hoved-indhold
Frank Kirkegaard står foran nye lokaler lige ved Svendborg havn. Da minbaad.dk var forbi i sidste uge, arbejdede man hårdt på at blive klar til 15. august, hvor der åbnes. Foto: Louise Haldbo BalslevUdstyr
Frank Kirkegaard foran nye lokaler. Da minbaad.dk var forbi i sidste uge, arbejdede man hårdt på at blive klar til 15. august, hvor der åbnes. Foto: Louise Haldbo Balslev

Riggerne udvider og flytter til Østre Kajgade i Svendborg

Riggerne ApS er flyttet fra Frederiksø og er nu at finde på Østre Kajgade 9, det gamle motorværksted, på kajkanten ved store DLG-bygning i Svendborg Havn.

Af Troels Lykke |

Riggerne ApS udvides med større værksted og mastehal, hvor der kan håndteres master på op til 40 m.

”Vi har længe villet udvide vores mastehal, og vores vokseværk i firmaet har givet vanskelige arbejdsforhold på Frederiksø, så vi glæder os rigtig meget til at komme i gang i de nye lokaler," siger ejer Frank Kirkegaard.

”Den nye adresse har en perfekt placering ugeneret ud til kajen, hvor sejlerne kan nemt finde os, og vi bedre kan servicere vores kunder ved servicekajen. Håndteringen af master bliver også nemmere, da vi nu kan rulle master direkte ind i værkstedet. Så håber vi bare, at vi kan få lov at blive her i mange år” siger han med et smil, med henvisning til Svendborg kommunes mange planer om mulige nybyggerier på havnen.

Om Riggerne ApS
Riggerne ApS er et dansk firma, ejet og drevet af aktive sejlere med over 20 års erfaring i bådbranchen.

Det professionelle, kvalitetsbevidste riggerværksted tilbyder alt i rigning for alle typer sejlbåde, og forhandler bl.a. tovværk, rullesystemer, aluminium- og kulfibermaster og alt i rig-tilbehør. Riggerne ApS giver professionel rådgivning om mast og rig og er specialister i stående rig, splejsning af hi-tec tovværk, wirer til søgelænder og diverse dele til rig. 

På værkstedet klares alle reparationer af master, rullesystemer, valsning af wirer, splejsning af al slags tovværk og meget mere.

Desuden er der mange muligheder indenfor vinteropbevaring og service af mast og rig til din sejlbåd. Riggerne ApS lægger stor vægt på altid at levere en perfekt løsning til enhver opgave, både stort og småt, under mottoet ”Perfection In Rigging”.

Et firma med vokseværk
Riggerne ApS startede under navnet Mast2Keel ApS i 2008 og havde til huse i et hjørne af Kerteminde Yachtværft. I 2013 blev firmaet omdøbt til Riggerne ApS og flyttede til egen adresse på Frederiksø i Svendborg havn.

Firmaet er i løbet af det sidste halvandet år ekspanderet yderligere, og har gennemgået en forvandling fra en-mands virksomhed til nu at have tre fuldtids ansatte, og man forventer at ansætte yderligere folk på den nye adresse.

Firmaet importerer kvalitetsprodukter fra bl.a. Frankrig, England, Tyskland, Sverige og USA og eksporterer færdige produkter til hele verden.

content-loader
content-loader
content-loader