Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Risbjerg klar med prisvinderen Flyer 6 Sundeck

Udover Beneteaus Antares program, viser Risbjerg A/S også den prisvindende Beneteau Flyer 6 Sundeck frem for første gang i Danmark under boat show i Fredericia.

Af Troels Lykke |

Beneteau Flyer 6 Sundeck er en nyudvikling hvor Beneteau designerne i samarbejde med en bildesigner har lavet 3 søsterbåde på det samme skrog.

- Båden er kendetegnet ved et dynamisk og moderne design, der signalerer fart og kraft, med bl.a. logo i stævnen og Beneteau’s patenterede AIR-STEP skrog der får båden hurtigere op og plane, samt sænker brændstofforbruget og giver stor sødygtighed i hårdt vejr, fortæller sælger Søren Risbjerg fra Risbjerg.

Indenbords har man meget plads i forhold til en længde på 6.07 m. og en bredde på 2,52 m, og båden vises frem i en Sundeck udgave med kahyt til 3 personer, keramisk toilet og kæmpe soldæk på forenden.

- Det nye skrog virker også helt fantastisk når man sejler 45 gr. på bølger, da der kommer væsentlig mindre vandsprøjt ind i båden end på andre skrog, siger Søren Risbjerg, som for nyligt har testet båden i nærhenden af Beneteau´s 8 værfter i Frankrig. Flyer 6 designet kommer også i en mindre Flyer 5, og en større Flyer 7 til næste år.

Standardpris med 115 hk Yamaha motor er fra 276.590 kr. Se den på Boat Show i Fredericia.

 

content-loader
content-loader
content-loader