Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Gram-Hansen og Køstner utrolig tæt på sejr i Oman

Danskere førte før sidste 29. sejlads, der blev afgørende, da The Wawe startede bedre og dermed vandt samlet i Oman. Vi har fået friske kommentarer fra Gram-Hansen og Hestbæk.

Af Troels Lykke |

Gram-Hansen har følgende kommentar til minbaad.dk om 2. plads i Extreme Sailing Series:

 - Det var utroligt tæt i dag mellem The Wave og os. Vi gik ind til dagen med 7 point op til The Wave og lukker hullet inden sidste sejlads hvor vi fører med 2 point - sidste sejlads får både The Wave og os en god start men de har inderbanen ved første mærke - vi prøver at angribe dem på første lænser men kan ikke rulle dem - satser og går modsat dem på opkrydset men de tjener og vi kan ikke lukke hullet til dem. Vi vinder sidstedagen men ikke nok til at vinde stævnet. Vi er tilfredse med resultatet og kæmper videre i Kina (30 april, red.)

Træner Michael Hestbæk siger om stævnet:

- Alt i alt er vi rigtig godt tilfredse med den måde vi har sejlet stævnet på. Drengene havde en lidt svær dag i går, blandt andet med at komme af sted i halv vindsstarterne og taktikken på den første korte lænser. Vi har en rigtig god snak om tingene i går aftes, og får snakket nogle do's and dont's igennem. Drengene sejler en næsten fejlfri dag i dag og lægger virkelig godt pres på The Wave, og det hele skal afgøres i sidste sejlads. Dette stævne kunne bestemt lige så godt have vippet ned på vores side. Næste gang kommer vi tilbage og svinger endnu hårdere. Vi har stadig en opadgående kurve, og med det i baghovedet er vi virkelig glade for vores resultat her i Muscat.

Jes Gram-Hansen, 43, tv., og Rasmus Køstner ses her i SAPs VIP-lounge, der er den bedste i Extreme Sailing Series. Vi har været der. Man løber ikke tør for champagne.

Der var frisk vind i Oman til otte Extreme 40ere. Det danske hold består af Jes Gram-Hansen, Rasmus Køstner, Thierry Douillard, Mads Emil Stephensen og Brad Farrand. PR-foto

Se resultater her

Se sejlads dag 2:

 

<iframe allowfullscreen frameborder="0" src="https://www.youtube.com/embed/54wNFAND6dU" height="423" width="610"></iframe>
content-loader
content-loader
content-loader