Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kirketerp ses her bagerst i båden under fire dages test i Dubai.

Martin Kirketerp klar til at sejle TP 52 i Valencia

Aarhus-proffen er hyret på det tyske TP 52 hold Platoon, med den cool malet båd. Vi har talt med Kirketerp, der nu har fået den nye båd fra Dubai efter test på vandet.

Af Troels Lykke |

Hvordan går det, Martin, med projektet?

- Fint, jeg er på Victory Basen i den gamle AC havn i Valencia, hvor vi er ved at samle Harm Muller Spreers nye TP52 Platoon. Arbejdet skrider fremad, kører hjemmefra til direktør tid kl 07.00 og er hjemme igen ved 22 tiden. Kun afbrudt af en times gym. Sådan har dagene set ud de sidste 10 dage. Vi startede naturligvis med 2 dages forsinkelse i den spanske told, der lavede vi ikke så meget, ingen båd, ingen container, ingenting, siger Martin Kireterp til minbaad.dk

Er der ellers udfordringer?

- I dag har jeg skiftet alle de hydrauliske kabler ud, da vi ikke nåede at få dem vi skulle bruge til Dubai. Vi har været to, mig og en tysker, Holger. Han har taget sig mest af riggen, og jeg har taget mig mest af el, hydraulik mv. Det er jo en rimelig simpel båd, ingen canting keel,men stadig super potent. Tror ikke der er meget på 52 fod monohull der kan følge med, måske et par af de andre nye tp52ere, men det håber jeg ikke .

Og der bliver træning på vandet snart.

- I morgen skal vi måle/veje riggen og køl/finne, og overmorgen hele båden. Så det bliver spændende at se hvad vægten siger. Træningssamling i weekenden. Bliver godt. 4 måneders arbejde før man kan komme ud og sejle en ordentlig tur. Hvis man tror der er meget båd arbejde i en 49er så kan man godt tro om igen.

Det skal Kirketerp sejle:

52 SUPER SERIES 2015
Valencia Sailing Week, Valencia (Spain), May 19th – 23rd
Week of the Straits, Porto Cervo (Italy), June 9th – 13th
TP52 World Championship, Puerto Portals (Spain), July 14th – 18th
Copa del Rey, Palma de Mallorca (Spain), August 4th – 8th
Cascais Cup, Cascais (Portugal), September 16th – 20th

Båden er nu i Valencia. Foto: Martin Kirketerp

 

 

content-loader
content-loader
content-loader