Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Glade danskere ved VM i Swan 60 i Italien. Peter Lerbrandt står som nummer seks set fra venstre.

Danskere fik dobbeltstraf men tager VM-sølv i Swan 60

Peter Lerbrandt og co fra Hellerup havde hektisk lørdag i Italien, hvor de i en sejlads ramte mærke og da holdet retter fejl får de yderligere en straf.

Af Troels Lykke |

Boksehandskerne var på fra morgenstunden her til VM i Swan 60, fortæller Morten Lorenzen, gast på Hellerup-båden Vertical Smile.

Han fortæller videre på facebook:

Mellemvind og let overskyet gav perfekte forhold på sidstedagen - og alle var tændte - nogle lidt overtændte.

Først til mærket men rammer det

Første start var super fra vores side og vi kom op til topmærket som første båd. Leonardo Ferragamo på Spirit of Europe kom ind fra bagbord og tvang sig vej imellem os og mærket med det resultat at vi ramte mærket og Ferragamo ramte os - protest flag og hårde gloser.

Vi tager vores 360 straf for at klare at vi ramte mærket, men i processen kom vi lidt for tæt på Bronenosec og måtte tage 360 grader rundt igen.

En klar førsteplads blev lynhurtigt konverteret til en 5.plads - surt show, men en skør italiener med et stort ego ville absolut rundt om toppen først....selvom han var på bagbord, fortæller Lorenzen.

Sejlede safe - VM-sølv i hus

De to næste race var tætte og spændende, og vi sejlede "safe" og fik to tætte 3.pladser og holder vores samlede 2. plads til VM smile-humørikon

Russiske Bronenosec vinder, vi er 2.er mens Tzar Peter og Petite Flamme afgør i protestlokalet hvem der skal have bronze.

Nu skal der festes. Vi er super glade for resultatet og ikke mindst måden vi sejlede på, fortæller Lorenzen.

Vertical Smile med rorsmand Peter Lerbrandt og taktiker Mads Christensen. Foto: StudioBorlenghi

content-loader
content-loader
content-loader