Gå til hoved-indhold
Udstyr
Mads Christensen, tv., og Sofus Pedersen startede OneSails i Danmark, siden er sejlmager Kent Kristensen trådt til. Foto: Troels Lykke

OneSails vil nu producere sejl i Helsingør

OneSails udvider forretningen med større produktions-faciliteter på Helsingør havn, i den gamle bådeværftshal, fortæller Mads Christensen.

Af Troels Lykke |

Sælger Mads Christensen, designer Sofus Pedersen og sejlmager Kent Kristensen forlod i år North Sails i Allerød og rykkede til Rungsted Havn for at starte italienske OneSails.

- Vi har absolut ikke fortrudt, og ser frem til et endnu mere spændende år 2016. Første sæson var god ved os. Vi og vores sejl leverede; både på tursejlads/cruising og på kapsejlads-banerne. F.eks. var MAIOR (ORCI), ORCI VM (Sølv), Ylva DM, Tysk ORCI Mesterskab, Optimist jolle VM og mange andre gode resultater med til at bekræfte os i, at vi er på rigtig kurs, siger Mads Christensen i en pressemeddelelse.

Flere vinterpresenninger

Kent Kristensen indtrådte i ejer gruppen i september og styrkede firmaet på logistik og produktionsstyring.

- Med ham som produktionschef har vi sideløbende med sejlproduktionen turde bevæge os mere aktivt ind på området canvas, og har f.eks. leveret en række faconsyede, fulddækkende vinterpresenninger. Desuden planlægger vi at færdiggøre endnu flere sejl selv. Vi udvider således forretningen med større produktions-faciliteter på Helsingør havn, i den gamle bådeværftshal nærmest Kronborg, siger Mads Christensen. 

OneSails er klar i Helsingør omkring marts 2016. Loftet i Rungsted forsætter som serviceloft og salgskontor.

content-loader
content-loader
content-loader