Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
I Bandholm giver man 300 kr. for at sejle en hel sæson og der er Optimistjolle med og våddragt med. Her foto fra Jylland. Foto: Troels Lykke

Succes i Bandholm med 17 nye unge medlemmer

Bandholm Sejlklub og Sakskøbing Bådelaug og Sejlklub har 15 aktive vintertrænere efter indsats fra trænere, forældre og Sejlunionen. - Vi går efter et generationsskifte i Udkantsdanmark, siger træner.

Af Troels Lykke |

Trænere Lynge Thang Jørgensen og Mogens Nicolajsen har gjort det godt. De har trænet hver lørdag på Lolland med sejlere siden oktober. Og det har givet godt sammenhold og en god gnist.

- Vi tager til Gardasøen og sejler Optimist-jolle i påsken. Og det er ikke noget der sker hvert år hernede. Vi forsøger at lave et generationsskifte i Udkantsdanmark ved at holde fast i de unge. Vi tænker meget på hvordan vi får skabt en ny generation, vi har købt nye joller til klubberne hernede og nogle forældre er rigtige ihærdige og en hel sæson koster 300 kr. og der er båd og båddragt og redningsvest med, siger Lynge Thang Jørgensen til minbaad.dk.

Bedre end Dansk Badminton Union

Men også Dansk Sejlunion får ros omkring udstyr med redningsvest og våddragter til lørdagstræningen og har givet gode råd.

- Det at Dansk Sejlunion tager til Lolland har betydet meget for os hernede. Bare det de kommer sætter vi pris på. De har givet os god inspiration. De er noget længere fremme end i Dansk Badminton Union med at støtte os i provinsen. Hvis du ringer til Dansk Sejlunion så kommer de. Og vi kan låne deres trailer med jollebrædder og andet til leg, når vi har et stævne på Fejø i starten af juni, det sætter vi pris på, forklarer Lynge Thang Jørgensen.

content-loader
content-loader
content-loader