Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Peer Jensen var en afholdt og skrap kapsejler, der kun blev 65 år.

Kendt Middelfart-sejler Peer Jensen er død

Det er med stor sorg at vi i Middelfart Sejlklub onsdag den 21.1. fik meddelelsen om at lægen og sejleren Peer Jensen ikke længere er i blandt os. Læs klubformandens mindeord.

Af Troels Lykke |

Peer tabte tirsdag aften kampen mod kræften og han sov stille ind omgivet af sin familie. Han blev 65 år, ville være fyldt 66 år den 13. februar 2015.

Peer har igennem mange år været et kendt ansigt i Middelfart Sejlklub, hvor mange har nydt godt af hans viden omkring sejladser.

I al den tid, hvor jeg har været i bestyrelsen for Middelfart Sejlklub har Peer også været en fast bestanddel af bestyrelsesarbejdet enten direkte eller indirekte.

Jeg har oplevet Peer som progressiv i sin tankegang og altid positivt indstillet overfor nye tiltag, der kunne gavne sejlsporten - men også klublivet i Middelfart Sejlklub har haft Peers hjerte.

Peer har altid været et muntert indslag i foreningsarbejdet, når han med sin gode humor formidlede alt fra kapsejladsregler, præmieuddeling og holdninger til alt mellem himmel og jord. Peer var ikke bange for at rose andre for deres indsats i klubben - og han lagde selv et stort arbejde i klubben.

Bl.a. stod han for anskaffelsen og opsætningen af klubbens flagmast, der nu må gå på halv, ligesom han var primus motor i opbygningen af et ekstra omklædningsrum i klubhuset så der nu både er herre og dame omklædning.

Peer stoppede med at arbejde for et år siden og planen var så at han skulle nyde sit otium på vandet og i klubben, men sådan skulle det ikke blive.

Peer var en stor hjælp for mange nye sejlere og han gjorde meget ud af, at alle skulle have de bedste oplevelser på vandet, og selvfølgelig tog han gerne med på vandet og lærte os at trimme og sejle en båd, når vi spurgte om hjælp.

Mange gange oplevede vi også under kapsejladserne - hvor han sejlede tæt – at han kunne komme med nogle belærende bemærkninger, men altid på en sjov og humoristisk måde.

Du vil blive savnet.

Æret være Peers minde

Alex S. Nielsen
Formand Middelfart Sejlklub

Peer Jensen døde alt for tidligt. Vi kender ham fra matchrace og har sejlet drabelige dueller mod ham. Han var god.

Billedet illustrerer meget godt hvordan vi så Peer som Kapsejler, altid fuldt koncentreret og foran os alle.

content-loader
content-loader
content-loader