minbaad.dk
torsdag 22. februar

51-årige Hans Viggaard arbejdede hos Danfoss før han kom til X-Yachts. Foto: Troels Lykke

X-Yachts bestyrelse fyrer CEO Hans Viggaard

Xp 44 sejler og ingeniør Hans Viggaard fik to et halvt år som administrerende direktør i X-Yachts. Nu afløses han af X-Yachts stifter Niels Jeppesen, fortæller hovedaktionær i firmaet, Ib Kunøe.

Kort Nyt | 21-03-2015 19:12 | Af  Troels Lykke

Det er med beklagelse, at jeg må meddele, at Hans Viggaard ikke længere er CEO for X-Yachts A/S, fortæller Ib Kunøe i en pressemeddelelse. Han fortæller videre:

Hans har været ansat i 2,5 år og har været ansvarlig for en stor turn around i X-Yachts. Denne fase er nu ovre, og firmaet har nået en række vigtige mål.

Blandt andet har der været vækst i salget med 40 %, og X-Yachts har en velfungerende ledergruppe.  X-Yachts er nu i vækst mode med ”business as usual”.

Jeg vil som arbejdende formand være tættere på driften sammen med Niels Jeppesen, som vil indtræde i rollen som CEO.

Sammen med ledergruppen vil vi sikre at den positive udvikling i X-Yachts fortsætter på sporet. På vegne af bestyrelsen af X-Yachts, fortæller Ib Kunøe.

Hans Viggaard fra Sønderborg Yacht-Club er passioneret Xp 44-sejler i sin båd Xpresso. Han sejlede i november over Atlanterhavet i en australsk Xp 44 i ARC-sejlads. Læs om ham i BådNyt på gaden, hvor minbaad.dks Troels Lykke har to sider om Viggaards passion for sejlsport.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER

BLOG

Af Troels Lykke

Få nyheder og deltag i konkurrencer


Besøg os på facebook
MORTEN LORENZEN TAGER ORDET