Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Faaborg Sejlklub er på 4. plads. Fotos: Sivertsen Photography
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Skovshoved Sejlklub fører liga ved Faaborgs havnebad

Nordbjerg, Lang, Groth og Smedegaard fra Skovshoved Sejlklub er atter i front i Sejlsportsligaens første division. Lynæs og Aarhus lige efter. Søndag slutter stævnet i Faaborg. Se fotos og stilling.

Af Troels Lykke |

“For Faaborg Sejlklub er dette event et af de absolut største de senere år," siger Formand for Faaborg sejlklub Jakob Frost.

“Vi er stolte af at være betroet stævnet af sejlunioenen og det er netop ved lejligheder som denne at klubbens mange frivillige virkelig beviser at Faaborg sejlklub er en klub. For alle afdelinger fra hus, bro og pladsudvalget, kapsejladsudvalget, og ungdomsafdelingen er i sving, og yder deres bedste til en flot afvikling af sejladser og event.”

Sejladserne, der lige nu føres af Skovshoved Sejlklub, der også vandt i Horsens, foregår tæt under land, så der er optimale betingelser for publikum som nemt kan følge sejladserne, der foregår ud for Faaborgs nye Havnebad midt I byen. Alle sejladser kommenteres live fra vandet så de seneste nyheder konstant når publikum.

Faaborg på 4. plads

Faaborg Sejlklub er repræsenteret i ligaen da Faaborgs ligahold sidste år sikrede klubbens udtagelse til første divisionen. Efter lørdagens sejladser er Faaborg på en 4. plads.

Ud over den direkte Faaborg deltagelse deltager Faaborg sejleren Jakob Groth for Skovshoved sejlklub i ligaen.

Se resultatlisten fra Faaborg

content-loader
content-loader
content-loader